Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

vineri, 11 noiembrie 2011

Prostănacul şi incomensurabila sa putere


După pierderea alegerilor prezidenţiale din 2009 ,fapt cauzat de naivitatea lui nemărginită,Mircea Geoană,alias prostănacul,vorba tătucului Iliescu,a căutat mereu  să se disculpe de rolul său decisiv  în acel deznodământ nefericit,continuând să pozeze,pe la colţuri,ca un lider de necontestat al opoziţiei,din nou,posibil,candidat în 2014 la Preşedenţia României,probabil,din partea Partidului Credulilor din România(PCR) ,cu şanse mari de izbândă ,fiindcă Vântu s-ar putea să fie pe atunci  după gratii.
 Dorinţa lui Geoană  de mărire ,gest nejustificat ,chiar pueril,a condus la tensiunile în sânul PSD, cu consecinţe încă greu de estimat, care pot fi socotite ca un cadou scump  oferit puterii. 
În timp ce social-democraţii se păruiesc între ei în stil ţigănesc, Traian Băsescu  îşi conturează mai clar imaginea de lider curtat de marile cancelarii europene. Doar primarul Apostu al Clujului, mai drege într-o oarecare măsură lucrurile, mai reechilibrează balanţa. Însă cazul acestuia va fi tratat ca unul ce dovedeşte onestitatea justiţiei, a procurorilor, mereu înfieraţi că fac jocurile puterii.
După victoria de peste Ocean, când a ajuns până în faţa preşedintelui Obama, şeful statului român zdrobeşte pseudo-legenda că este un conducător de ţară anonim,Băsescu ,colindând Europa,încercând ,prin vizita de la Berlin,să tranşeaze o nouă etapă a raporturilor germano-române.
Revenind la PSD,privind din exterior, evenimentele  de acolo par să fie elaborate.Cineva ,cu  interese majore,în compromiterea USL-ului,şi-a băgat coada.Sunt convins că "preşedintele nostru nu se poate preta la asemenea mojicii,înălţimea funcţiei ţinându-l departe de scena partidelor politice"!
Nu ştiu care va fi deznodământul scandalului  din PSD,însă am convingerea toate aceste lupte interne vor crea consecinţe  care vor putea fi constatate cu ochiul liber în perioada următoare,Mircea Geoană nefiind un solitar, având sprijinul celor din tabăra adversă a lui  Ponta;indirect,legând o piatră de moară de gâtul Uniunii Social Liberale,stăvilind ,pentru moment,creşterea USL-ului  în sondaje,dar mai ales în ochii românilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete