Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

sâmbătă, 17 iulie 2010

O surpriza placuta

Vineri ,16 iulie 2010 , a avut loc penultima sedinta a Biroului Politic Municipal inaintea alegerilor din 24 iulie,sedinta la care au participat si presedintii Organizatiilor de cartier.
Pentru mine a fost o surpriza deosebit de placuta sa constat ca am sprijinul total al celor care au fost prezenti,proiectele mele fiind acceptate si sustinute in totalitate.Nu credeam ca voi avea un asemenea suport.Pe aceasta cale tin sa le multumesc tuturor celor care cred in mine si in stilul "aparte" in care incerc sa fac politica:excluzand din start politicianismul si bazandu-ma efectiv pe raportarea la cetateni si la bunul-simt .
Desi nu menajez pe nimeni,promovand o critica ,prin excelenta,constructiva,in final,se pare,dupa optiunile de ieri din BPM,ca am fost inteles ca-mi doresc foarte mult sa fim in slujba comunitatii in care traim si sa ne debarasam de modul pagubos de a face politica.
Militez pentru o organizare foarte buna si pe castigarea increderii cetatenilor pe baza proiectelor pe care le derulam constant ,nu numai in perioadele de campanie electorala.

Se pare ca oponentii liberalilor satmareni au inteles mesajul meu si, in ultima vreme, ma ataca in mod frecvent,cand au ocazia,oriunde,nefiind obisnuiti cu stilul meu de a aborda problemele,dorind sa ma discrediteze cu orice pret.Ii asigur ca la asemenea atacuri sunt "vaccinat",aprecierile lor acide ajutandu-ma sa inteleg mai bine ca sunt pe un culoar favorabil normalitatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete