Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

duminică, 7 aprilie 2013

Scrisoare deschisă




Stimați prieteni,

        Ieri , după masă, am avut „privilegiul” de a fi blocat din nou pentru 30 de zile, după ce am postat pe facebook  un articol în care am combătut manipularea prin presa online.

         Ideea acestui articol a survenit după ce am fost informat de câțiva prieteni că se utilizează stilul meu de comentarii la unele articole, afirmații prin care se prejudiciază imaginea unor colegi de partid, actualmente directori la deconcentrate, pentru ca suspiciunea acelor comentarii semnate cu diferite pseudonime să îi conducă spre mine.

       După verificări tehnice , am aflat cine e semnatarul acelor  comentarii și în cunoștință de cauză am făcut acel articol, fără nominalizări, fără atac la persoană, cu scopul clar de a pune capăt acestui stil abject de a defăima pe cineva.

       Din fericire, bănuiala mea cu privire la această persoană s-a adeverit, iar acel individ ce s-a remarcat doar prin propagandă ieftină împotriva mea l-am scos de pe lista de prieteni.

         Îmi cer scuze față de cei la care nu le-am putut accepta prietenia însă,  fiind blocat, nu am avut posibilitatea să fac acest lucru.

      Totodată, având în vedere că nu e prima oară când mi se întâmplă acest lucru, aseară mi-am creat o pagină oficială, având speranță că astfel nu voi mai fi blocat și voi avea posibilitatea să postez , cu responsabilitate,  și articole sensibile.

     Menționez că invitația la noua mea  pagina  am adresat-o tuturor prietenilor de pe Facebook.

             Vă doresc o  zi frumoasă!

             Cu deosebită considerație,

                                                                            Ionel Mesaroș

                                                                   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete