Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

miercuri, 28 decembrie 2011

"Întâlnire cu Moşu' "-sărbătoare cu mireasmă de Crin


Suntem în toiul sărbătorilor de iarnă.
Cu toţii,indiferent de vârstă,am sperat ca sub brad să găsim cadoul de la Moşu',ceva care să ţină vie flacăra spiritului Crăciunului.
La Satu Mare,cândva, tot oraşul era în odăjdii de sărbătoare.
De câţiva ani,doar câteva straie ponosite ,aruncate în centrul oraşului,pe un brad ,parcă,supăratşi el pe aerul neschimbării,fără niciun element de noutate ,care să surprindă,să ne încălzească ochii şi inima ,părea ,mai degrabă,un lup singuratic  în mijlocul unei păduri sumbre din care lipsea prada .
Totuşi,joi,22decembrie 2011,la Teatrul de Nord  din Satu Mare,într-un cadru festiv,în care domnea mireasma de Crin imperial,liberalii sătmăreni,păstrători ai tradiţiilor străbune,au organizat pentru cei mici ,dar şi pentru cei mari,un spectacol încântător,"Întâlnire cu Moşu' ".
Aflat la cea de-a II-a  ediţie ,spectacolul a conţinut un program bogat,extrem de variat,căutând să îmbine armonios genuri diferite de manifestări artistice,având ca numitor comun bunul-simţ.
La final,peste 300 de cadouri au ajuns la copiii membrilor şi simpatizanţilor liberali,dar şi la cei care ,sub bradul de Crăciun,nu aveau ce să găsească, la  cei 23 de copii de la Casa Diana.
Preşedintele organizaţiei judeţene Ovidiu Silaghi şi cel al organizaţiei municipale Adrian Ştef au mulţumit tuturor pentru activitatea susţinută în acest an şi au urat “Sărbători fericite” şi un an nou mai bun.
Pe scena s-au perindat zeci de interpreţi care au adus spiritul sărbătorilor mai aproape, intonând cântece si colinde de Crăciun. Au încântat asistenţa surorile Hermina şi Ştefania Hotca, două perechi premiate de dansatori de la Royal Dance Club, elevii de la Şcoala de Arte şi  de la Palatul Copiilor,dar  şi actori ai teatrului care au prezentat un scurt fragment din musical-ul " Scufiţa Roşie".
O paradă de modă a avut rolul de a face cunoscuţi publicului tineri designeri sătmareni precum Zita Pop şi  Alena Ignatescu ,cu ajutorul modelelor de la Gaby’s Models.
Sperăm ca sătmărenii să găsească ,în 2012,sub bradul de Crăciun,un dar de nepreţuit,sentimentul visului împlinit,un mesager al binelui şi al libertăţii,o Românie a bunului-simţ ,un loc în care haosul şi abuzurile ,generate de actuala putere,să fie luat de cel al responsabilităţii ,al dragostei pentru fiecare semen al nostru,iar sărbătorile de iarnă să fie înmiresmate de Crinul imperial!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete