Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

luni, 10 ianuarie 2011

Scrisoare catre satmareni


Dragi satmareni,

De-a lungul timpului ati demonstrat ca valorile in care credeti sunt mai puternice decat indiferenta,dovedind ca va pasa de viitorul acestei tari.
Exista in viata unei natiuni momente hotaratoare pentru destinul ei.
Astazi,cand in fruntea statului se afla un presedinte cu accente dictatoriale,se impune sa fim mai uniti si sa actionam in deplina coeziune pentru salvarea Romaniei!
Partidele politice din opozitie  au datoria sa gaseasca solutii care sa ofere o noua sansa romanilor.
In contextual actual,cand iesirea din normalitate a  atins cote alarmante,trebuie sa avem intelepciunea de a pune deasupra intereselor partinice,de grup,interesele tarii!
Ideologia si doctrina partidelor nu tin loc de foame.Stanga si dreapta politica nu valoreaza nimic intr-un stat aflat sub dictatura bunului plac a unui presedinte , sau a unui partid.
Acum,indiferent de apartenenta ideologica,trebuie sa ne dispensam de orgolii si sa ne dam mana pentru a crea premisele unei Romanii normale,corecte,in care bunul simt sa fie punctul de plecare al oricarei decizii politice.
Ca liberali,stim care sunt valorile sfinte ale unei natii.Suntem constienti de importanta tezaurizarii acestora.De aceea,militam ,in primul rand,pentru promovarea valorilor si intereselor nationale,a pluralismului politic si consolidarea sistemului democratic;fiind preocupati ca sa cream  un climat in care orice roman sa aiba sansa de a se realiza, pe deplin ,in plan personal,profesional  si social,la el acasa ,in Romania!
Fiti alaturi de noi si vom invinge!
Asa sa ne  ajute Dumnezeu!

Cu sinceritate,
                        Ionel Mesaros

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete