Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

marți, 18 ianuarie 2011

Autobiografie


 
Am fost director la o mare intreprindere socialista. Cafeaua de dimineata era pregatita de o secretara sexy, mergeam la serviciu cu  Dacia neagra.
Odata ,am fost intrebat daca fabrica nu contribuie cu 10 mii de lei pentru inmormintarea unui tovaras din Comitetul Central. Am spus ca cu atitia bani as inmorminta intregul Comitet. Din acest moment ,am devenit director la o intreprindere mai mica.
Cafeaua zilnica era pregatita de o secretara mai in virsta, la serviciu mergeam cu furgoneta fabricii. Odata, am fost apostrofat ca nu am fost la ultima sedinta de partid.  Am raspuns ca daca stiam ca e ultima m-as fi dus sigur. Din acest moment am lucrat ca maistru.
La serviciu, mergeam cu masina proprie si eu faceam cafeaua de dimineata. In atelier, aveam pe perete poza lui Ceausescu si al Lolobrigidei. Odata ,mi-au spus ca de ce nu dau jos poza curvei de pe perete. Am luat poza lui Ceausescu. Din acest moment, am lucrat zilier la sapat santuri.
Mergeam la lucru cu bicicleta si duceam cafeaua de acasa in termos. Odata, in timp ce sapam santul au venit si mi-au spus sa-mi ascund bicicleta deoarece va trece pe acolo o delegatie de partid de la Bucuresti Am raspuns sa nu-si faca probleme deoarece bicicleta este inchisa cu un lacat...Din acest moment am ramas fara lucru...
...o vreme am fost somer pina la schimbarea orinduirii...
M-am reabilitat, am intrat in politica, am intrat in partid. Cafeaua imi este servita de o secretara sexy, la serviciu merg cu un Audi, cu sofer personal. In rest ,imi tin gura si din cand  in cand ridic mina sa votez. Imi creste nivelul de trai si acoperirea cheltuielilor.

4 comentarii:

Simina spunea...

la inceput am crezut ca este chiar autobiografia ta...apoi am ras...e spumoasa si de un adevar izbitor......

Ionel Mesaroş spunea...

@Simina
Este o "autobiografie"inchipuita.Mi-ar fi placut sa am in CV cateceva din biografia "respectivului";insa,din pacate ,toata viata am lucrat intr-un singur loc,in Armata.

elena marin-alexe spunea...

Am primit cantitatea de amuzament necesara intregii zile, lecturand 'Autobiografia ' ta Ionel. Chiar daca este inchipuire, are o mare doza de realitate in ea. :]
O zi buna directore! Cu respect. Elena.

Ionel Mesaroş spunea...

@elena marin-alexe
Ma bucur ca am reusit sa va ofer putin amuzament!
Va doresc o zi frumoasa!

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete