Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

luni, 16 ianuarie 2012

Picătura ce a umplut paharul



Nu credeam că societatea civilă îşi va arăta din nou faţa. Până nu demult, mă obişnuisem cu ideea că nimeni şi nimic nu o mai poate trezi la realitate.
O scânteie produsă de un gest firesc, de o atitudine demnă, rarisimă în peisajul românesc,a doctorului Raed Arafat, fondatorul SMURD, a oferit un impuls de neimaginat societăţii româneşti.
Retragerea proiectului Legii Sănătăţii, pe 13 ianuarie 2012, la cererea expresă a preşedintelui Băsescu ,a fost salutată de întreaga societate.
Era lesne de înţeles că nu se putea adopta o lege inumană a sănătăţii,care părea să reglementeze instaurarea genocidului şi a hoţiei.
Reacţia românilor, ieşirea în stradă în semn de solidaritate cu dr. Raed Arafat, a debutat la Târgu Mureş,după care semnalele de solidaritate s-au înmulţit,cuprinzând toate zonele ţării.
Şi în municipiul  Satu Mare, pe15 ianuarie, după ora 16.00, românii au protestat, în mod decent, în cadrul unui miting spontan în parcul Statuii Lupoaicei, lângă Muzeul Judeţean de Istorie, în semn de solidaritate cu Raed Arafat, dar şi cu românii din alte localităţi ce au ieşit în stradă, protestând împotriva preşedintelui Băsescu şi a camarilei sale,solicitând alegeri anticipate, singura soluţie pentru a se restabili normalitatea.
De la solidaritate exprimată faţă de  Raed Arafat s-a trecut la cel mai iubit’ fiu al poporului, ”reformatorul” statului român, cel care în ultimii ani a îngropat speranţele românilor,Traian Băsescu.
Preşedintele-jucător, Zeus,mare specialist” în toate domeniile, s-a  jucat destul cu soarta românilor!
Cererea expresă a preşedintelui ,adresată slugarnicului Boc, de a retrage proiectul Legii Sănătăţii, o reacţie  de  supărare, de orgoliu şi nu de raţionament politic, acuzând, precum ne-a obişnuit, cu zâmbetul pe buze, că „nimeni nu vrea schimbarea” a fost  „picătura ce a umplut paharul” ce i-a determinat pe români să iasă în stradă pentru a grăbi începutul sfârşitului regimului Băsescu.

Ionel Mesaroș-"Mesagerul LIBERAL"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete