Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

luni, 16 noiembrie 2015

Un an de la alegerea noului președinte...



În urmă cu un an mă bucuram pentru alegerea lui Iohannis.
Azi, nu mai sunt deloc entuziast de alegerea lui. 
România lucrului bine-făcut e doar o lozincă, nu un program politic.
PNL-ul, partidul care i-a oferit totul președintelui, a fost abandonat de acesta, iar premierul guvernului din umbră, Predoiu, scos temporar sau definitiv din cărți.
La un an de la câștigarea alegerilor, Iohannis are un guvern al său, altul decât cel pe care și l-a dorit înainte de a ajunge Șeful Statului. Din nefericire, Executivul Cioloș este format din oameni controversați, ce au lucrat în structuri internaționale ce au impus românilor austeritate. Nici măcar nu poate să afirme cu toată gura, domnul președinte, că are un guvern de tehnocrați, în Executiv regăsindu-se și foști politicieni.
În acest mandat de un an, Iohannis s-a remarcat prin dorința sa de a-și spori confortul și veniturile, prin lentoare și incapacitate de a reacționa corect în situații dificile, cum ar fi de exemplu criza refugiaților. De asemenea, s-a remarcat prin consultări de fațadă, alegerile sale fiind realizate înainte de consultări. Să nu uităm ce personalități controversate a decorat, cum a promulgat Legea Limbii Maghiare și cum a refuzat să-l declare erou național pe Avram Iancu!
Astăzi, după un an de la alegeri, sunt rezervat în privința succesului pe care îl poate avea Iohannis, în calitate de președinte, la sfârșit de mandat. Cu siguranță, nu-l voi mai vota niciodată!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete