Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

joi, 1 octombrie 2009

SPRE NORMALITATE...


Din initiativa vice-presedintelui Consiliului Judetean Satu Mare,d-l Adrian Stef,in colaborare cu institutiile de cultura ,in perioada 28 septembrie-08 octombrie 2009, va avea loc festivalul "Caravana culturii satmareane".
In cadrul acestui festival vor avea loc : lansari de carte,expozitii,spectacole de teatru,spectacole de muzica usoara si spectacole de muzica populara.
"Caravana culturii satmareane " va poposi in localitatile :Ardud,Negresti,Livada,Tasnad,Carei si SatuMare.
Acest festival vine in intampinarea celor satui de spectacolul grobian oferit “gratis” poporului roman de cele doua partide ce se joaca cu destinul Romaniei,suprapunand crizei economice si o criza politica. Acest festival ,alaturi de celelalte manifestari culturale satmarene(Zilele Culturale Poesis,Festivalul International de Teatru “Fara Bariere”,Targul Mesterilor Populari,Samfest Rock,Samfest jazz,Zilele Partium si Zilele Muzicale Satmarene)vor aduce judetului nostru o recunoastere ,daca mai era nevoie, a potentialului nostru cultural.
Mai ales in momente de criza,”hrana spirituala” este foarte importanta,contribuind la “redesteptarea” maselor,la “iluminarea” lor. Sper ca acest festival sa se bucure de succes si sa nu se “profite” politic de acest eveniment !
Cu toate acestea ,cred ca la orice manifestare ,indiferent de domeniu,vor participa si unii "actori "politici.
Daca si la sedinta Consiliului Judetean Satu-Mare,din luna trecuta, au participat trei protopopi care au facut apologia membrilor PSD,pentru implicarea in solutionarea problemei salariale a angajatilor neclericali,nu cred ca la un festival,oamenii politici sa nu se implice,ca sa marcheze la capitolul imagine,ca doar "da bine la popor".
Vis-a vis de implicarea fatisa a unor “fete bisericesti “in campania electorala,nu sunt deloc surprins.
Unii dintre “purtatorii de sutana”,chiar la nivel inalt(episcopul Dunarii de Jos) au savarsit faradelegi ce nu au nimic in comun cu morala crestina,asa ca un protopop nu ma mai surprinde deloc cand “calca stramb”;cu toate ca am o mare pretuire pentru “adevaratii slujitori ai lui Dumnezeu”.
Sunt ferm convins ca Biserica va avea un rol important in campania electorala,doar nu participa Basescu si Geoana la servicii religioase fiindca doresc sa se pregateasca sufleteste pentru portul sutanei?!
Sunt sigur ca pe 22 Noiembrie,la terminarea slujbei,preotii vor imbia enoriasii sa se duca la vot,lucru laudabil altfel,daca nu vor sugera pe cine sa voteze.
Sper intr-o minune!
Nadajduiesc ca romanii vor fi “iluminati” si "redesteptati " de "hrana spirituala ",ori de "foamea de Normalitate " si pe 22 Noiembrie vor sti ce sa aleaga,chiar daca itele vor fi incalcite de politicieni si innodate cu braiele sutanelor ce nu au nimic comun cu Dumnezeu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete