Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

marți, 6 octombrie 2009

Un guvern doi in unu...

Ce se intampla in viata politica de cateva saptamani,mi se pare de-a dreptul jenant pentru viata politica romaneasca.
Un guvern puternic,cu o sustinere de peste 70% pana alaltaieri ,s-a pipernicit sub sabia lui Damocles a alegerilor prezidentiale , prin parasirea puntii de echipajul PSD.
Tradare ori Luminare ,vom vedea verdictul dat de popor dupa momentul 22 Noiembrie.
Ceea ce se intrevede este faptul ca Guvernul Boc II,mic cat premierul,cand nu se ridica pe varfuri ca pentru poza de grup,va ramane ,indiferent de soarta motiunii de cenzura depusa de PNL si UDMR,la putere,dovedind ca buturuga mica ,si in politica ,poate rasturna carul mare.
Ziua de ieri a fost sub pecetea lansarii candidaturii lui Sorin Oprescu , un candidat amnezic, ce loveste cu Sabia cuvantului in toti adversarii politici ,uitand ca nu demult lupta pentru sefia PSD-ului .Pozitii ciudate au avut si sustinatorii lui,printre care si jurnalistul Victor Ciutacu,un apropiat al lui Oprescu,acuzandu-l ca acesta isi uita trecutul.O pozitie de adevarat prieten ,vis-a vis de candidatura lui Oprescu , a avut doar Crin Antonescu.In rest ,numai "bombe" artizanale sau nu , furiosi de potentialul candidatului care , inainte de intrarea in cursa pentru Cotroceni , se bucura in sondaje de opinie de sufragiul a circa 12% dintre alegatori.
Astazi,guvernul "doi in unu" , se imbarbateaza singur, sperand ca racolarea de ieri a celor trei parlamentari PNL , sa continue si zilele urmatoare , dovedind ca acest guvern poate creste ca si ciupercile dupa ploaie ,"otravind" si mai departe viata romanilor.
Sper ca romanii sa se trezeasca la timp,daca doresc revenirea la normalitate ,altminteri "guvernul doi in unu",va conduce tara si dupa alegerile prezidentiale pe calea ce se infunda atat in hatisul crizei cat si in dictatura politica si morala,prin desfiintarea unei camere a parlamentului ,prin legiferarea legalizarii consumului de droguri si prostitutiei ,dar mai ales prin incalcarea principiului dreptului castigat,"stirbind "din statul de drept si din sperantele in dreptate ale romanilor...
Nu stiu ce ne va rezerva ziua de maine ,strategul din umbra a PDL-ului ,luptand cu toate mijloacele,"inmormantand" orice cuvant dat ,orice intelegere pentru un nou mandat .El se doreste a fi emanatia poporului ,jucand activ pe arena politicii ,inconjurandu-se de tot soiul de fapturi ,spre atingerea scopului.
Sper ca Romania de maine sa fie un vapor prea mare pentru "primul marinar al tarii".Cu el la timona naufragiul ne asteapta cu bratele deschise ,iar disparitia noastra ca natiune va fi mai putin celebra ,peste timp,ca naufragiul Titanicului .
Daca vreti sa va salvati,invatati din inotul in apele tulburi din ultimii ani,ca omul e facut sa zboare spre idealuri marete,nu sa se tarasca in mocirla.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete