Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

vineri, 1 octombrie 2010

Ziua internationala a persoanelor varstnice




Cu fiecare zi suntem cu toţii mai în vârstă, cu o zi mai aproape de veşnicie.
 Pentru o categorie de semeni ai noştri, vârstnicii, această unitate de măsură a vremelniciei este mai gravă, pentru că este mai grea,mai încărcată de amintiri, de neputinţe, de boli, de însingurare.
 Dar, aşa cum toamna nu e doar încheierea exuberanţei estivale, ci şi răstimpul roadelor, tot astfel, vârsta senectuţii nu socoteşte doar ce-a risipit, ce-a mai rămas, ci şi ce a adunat. Tocmai de aceea, ziua de 1 octombrie a fost declarată de ONU "Ziua internaţională a persoanelor vârstnice", pentru a ne sensibiliza asupra condiţiei, respectabile şi vulnerabile, a acestor persoane, pentru a ne manifesta solidaritatea cu dânşii, mai ales în aceste vremuri de încercare. Contând pe aceste argumente ,   cred în puterea şi înţelepciunea vârstnicilor de a face faţă tuturor greutăţilor şi le adres tuturor, pe această cale, urări de multă sănătate, linişte sufletească şi speranţă reînnoită în purtarea de grijă a Bunului Dumnezeu!
La multi ani!
P.S.Fotografia de sus  ilustreaza delegatia PNL Satu Mare in vizita la Caminul de batrani Satu Mare cu ocazia Zilei internationale a persoanelor varstnice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete