Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

duminică, 3 octombrie 2010

Basescu vs.Cuza


Este o blasfemie sa-l compari pe Basescu cu domnitorul Alexandru Ioan Cuza !Cuza a facut o tara ,iar Basescu a facut o tara praf!
Tupeul unor baroni democrat-liberali nu are limite. 
Aflat pe val,dupa ce si-a impus amicul  Traian Igas la Interne, Gheorghe Falcă ,finul presedintelui,ne spune una de ne lasă ca la dentist: "Daca am judeca, cum judeca astazi televiziunile... Cuza a unit cele doua principate si in sapte ani de domnie a facut peste 20 de reforme, dar reformele l-au trimis din tara, pentru ca i-au afectat pe toti. Sistemul a reactionat. Cuza a ramas in istorie, iar cei care au denigrat atunci, nu stie lumea despre ei. De aceea noi, PD-L, credem ca facem istorie pentru romani".
Nu as vrea sa-l contrazic pe dl Falca in privinta faptului ca PDL-ul face istorie azi pentru romani.Intr-adevar ,"portocalii" au intrat in istorie ,avand primul premier demis prin motiune de cenzura;de neuitat,vor ramane si prin masurile de austeritate pe care le-au luat ;prin curajul de a frauda la vedere o lege vitala pentru milioane de romani ;dar mai ales prin "ciopartirea"  continua a Statului de drept !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete