Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

duminică, 10 octombrie 2010

Fariseism



Optiunea presedintelui de a retrimite Parlamentului  Legea pensiilor pentru reexaminarea art. 53, alin.(1) ,care prevede   că  vârsta standard de pensionare la femei şi bărbaţi  sa fie  65 de ani,este un simplu joc de imagine,incercand prin acest gest sa acopere frauda din Camera Deputatilor la votarea acestei legi si sa gireze celelalte aberatii de incalcare a Constitutiei,in special ,art.15,alin.(2) din Legea fundamentala ,de catre 5 dintre cei 9 judecatori ai  Curtii Constitutionale. 
Cum ne-a obisnuit,Basescu, practica dedublarea personalitatii.Omul fara inima care si-a batut joc de majoritatea cetatenilor acestei tari,iar din cand in cand,se erijaza intr-un "om sensibil, marinimos,puternic afectatat de inechitatile la care sunt supusi semenii sai"este un fariseu,un ipocrit fara margini.
In urma cu trei zile ,de pilda,a fost "foarte ingrijorat"de soarta femeilor din Romania,cu toate ca ,in  septembrie  2010 ,a militat ferm pentru un tratament nediferentiat intre barbati si femei in privinta varstei de pensionare  ,pronuntandu-se categoric pentru egalizarea varstei  la 65 de ani.
Cand a fost Basescu cel adevarat ,in urma cu trei zile ,cand a recomandat Parlamentului reexaminarea art.53,alin.(1),si stabilirea varstei de pensionare pentru femei la 63 de ani,ori in urma cu 20 de zile?!
Raspunsul il avem zi de zi ,cu fiecare faradelege pe care o instituie,cu fiecare articol din Constitutie pe care-l incalca...
Un om cu un asemenea caracter mizerabil,un cameleon atat de marsav,nu are dreptul moral sa ne mai fie presedinte!
Fariseismul presedintelui este atat de peremptoriu,incat imi doresc ca acest "om" fara suflet,fara Dumnezeu,sa fie inlaturat din fruntea statului,prin demitere;suspendarea nemaifiind posibila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete