Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

duminică, 17 februarie 2013

E vremea schimbărilor în PDL


În PDL are loc o luptă deschisă pentru putere.
Deocamdată, s-au configurat două tabere: în jurul lui Vasile Blaga şi cea din jurul Elenei Udrea. În mod firesc, după dezastrul guvernării pedeliste,  niciuna dintre ele nu este atractivă pentru electoratul ex-pedelist! Până ce va apărea o a treia opţiune, ne oprim asupra celor doi candidaţi pentru şefia PDL. 
E interesant că în această luptă, preşedintele jucător, Traian Băsescu, precum ne-a obişnuit, se implică în competiţia din interiorul partidului pe care, personal, l-a distrus din temelii, prin politica impusă guvernelor Boc şi MRU.
Cu toate că-l apreciez pe Vasile Blaga, consider că în prezent nu este persoana potrivită să deţină în continuare conducerea partidului. Domnia sa   nu are şarmul şi magnetismul Elenei Udrea şi nici puterea de-a ţine PDL în centrul atenţiei prin mici declaraţii scandaloase cum ar putea face fără efort Elena Udrea.
Categoric, e timpul unor decizii radicale, neconvenţionale, iar asta înseamnă venirea la cârma acestui partid  a unei femei, a unei femei puternice, unsă cu toate alifiile, a unei blonde extrem de controversate, dar inteligentă şi abilă, capabilă  să atragă atenţia şi să fie în centrul disputelor ! CU ELENA UDREA LA CÂRMA PDL, ACEST PARTID NU VA DORMI ŞI NICI NU VA MURI ! Iar alături de ea trebuie să fie şi alte femei cu personalităţi puternice! 
După competiţiile electorale  de anul trecut, Vasile Blaga pare obosit, deprimat şi nu face faţă bine eşecurilor.
Regret s-o spun, dar  Macovei e un dezastru pentru imaginea PDL, imaginea ei se asociază neplăcut cu imaginea lui Traian  Băsescu, în timp ce Udrea, paradoxal, nu “deranjează” prin această asociere! Ar fi păcat ca PDL să piarda această “fereastra de oportunitate”,de-a exista realmente şi nu doar de-a supravieţui anemic.
Şi chiar dacă deranjează bărbaţii pedelişti să fie conduşi de o blondă, aparent prea feminină, poate prea cochetă, excentrică şi delicată, aparenţele înşeală în cazul Elenei Udrea. E o “panteră”- puternică, inteligentă şi abilă, cameleonică, iar ce a învăţat în politică a învăţat totul de la un maestru!  Este o femeie extraordinar de puternică şi deloc timidă, capabilă să facă faţă celui mai puternic politician al momentului.
Oamenii cuminţi, liniştiţi, acum nu sunt potriviţi pentru PDL. Trebuie cineva viu, cu şarm şi acel magnetism nebun care atrage presa şi atenţia vie a omului care votează. E NEVOIE DE ELENA UDREA LA ŞEFIA PDL! Şi a Andreei  Maria Paul în primul cerc al puterii de decizie   şi a altora ca ele!E opinia mea sinceră de analist echidistant, pentru că nu e voie sa “abandoneze”PDL să existe, chiar dacă, în acest moment, cu Vasile Blaga în frunte se află în genunchi.
A alege în acest moment oameni cuminţi, deprimaţi şi cenuşii, e sinonim cu abdicarea, cu moartea PDL-ului. Oricât de dureros şi umilitor ar fi pentru bărbaţii acestui partid, Elena Udrea pare să fie singura variantă…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete