Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

vineri, 6 mai 2011

O zi cu liderul PNL,Crin Antonescu

Aflat, joi dimineaţa ,la Satu Mare, într-o vizită scurtă, înainte de a participa la mitingul electoral de la Baia Mare,presedintele PNL  Crin Antonescu, a făcut o remarcă mai în glumă, mai în serios, la conferinţa de presă.


El a lăsat să se înţeleagă că se pregăteşte să devină ultimul preşedinte al României, după care se va introduce monarhia constituţională ca sistem de conducere a statului, stârnind rumoare în rândul celor prezenţi în sediul PNL Satu Mare.
Trecând apoi la o abordare mai serioasă a chestiunilor politice, Crin Antonescu a precizat că a ţinut să treacă pe la Satu Mare pentru  a susţine iniţiativa conducerii Uniunii Social-Liberale de aici de a lansa, printre primele din ţară, la mijlocul lunii mai, sondajul de opinie pe baza căruia vor fi desemnaţi candidaţii comuni ai celor trei partide membre ale USL pentru conducerile Primăriei şi Consiliului Judeţean Satu Mare.


După ce PSD-ul a anunţat mai multe nume de potenţiali candidaţi pentru Primărie, liberalii au rămas la unul singur, aşa cum era de aşteptat de mai demult: Adrian Ştef. Numele lui va fi înscris, alături de candidatul PSD, pe formularele sondajului de opinie comandat la Gallup, sătmărenii urmând să decidă pe cine doresc să susţină în campania electorală de anul viitor.
De-altfel, Crin Antonescu a apreciat că USL funcţionează fără probleme la Satu Mare şi şi-a exprimat convingerea că nu va fi nevoie de un arbitraj central pentru desemnarea candidaţilor  pentru Primărie şi Consiliul Judeţean, liderii sătmăreni ai partidelor membre urmând să se înţeleagă în acest sens la nivel local.


„Am demonstrat că îndoiala unora în legătură cu dificultatea punerii cap la cap a unor doctrine şi mentalităţi diferite nu este justificată, iar în următoarea perioadă trebuie să facem ca această construcţie – USL – să devină una coerentă şi eficientă, aşa cum nu este actuala putere” – a declarat preşedintele PNL.
Liderul PNL a continuat:"Practic, avem, cu fiecare zi care trece, din toate punctele de vedere, o Românie în derivă, o putere din ce în ce mai iresponsabilă în acţiunile sale şi, în orice caz, din ce în ce mai departe de realitate şi de realitatea cu care se confruntă şi pe care o trăiesc cea mai mare parte a cetăţenilor acestei ţări. În sensul acesta, nu motivele pentru care această putere trebuie schimbată cred că ar trebui să constituie subiectul dezbaterilor politice, ci, din punctul nostru de vedere, al acestei construcţii importante care este USL, pregătirea pentru ca noi să fim eficienţi, coerenţi şi responsabili, aşa cum actuala putere nu este".
El a precizat că momentul în care USL va prelua puterea trebuie să fie "un moment de schimbare fundamentală a modului în care este condusă România".
"Ne pregătim foarte serios pentru ca momentul în care vom prelua puterea, când va fi acest moment - eu sper mai curând decât alegerile din 2012 - să fie într-adevăr un moment de schimbare fundamentală a modului în care este condusă, în care este administrată şi reprezentată România. Critica actualei puteri, a actualei guvernări a devenit o treabă foarte grea, nu din cauză că ar trebui căutate motive, ci din cauză că motivele sunt supraabundente, e inflaţie de motive", a spus liderul PNL.
"Nu vom uita că pe 8 mai, la Baia Mare, va începe înlaturarea actualei Puteri. Pe 8 mai, la Baia Mare, va fi începutul sfârşitului tiraniei portocalii. La Baia Mare nu mai pot da (n.r. reprezentantii Puterii) pomeni electorale şi nu mai pot minti din usa in usa", a declarat Antonescu.
"Vreau sa spun trei cuvinte clare, neplacute, dar adevarate. Astazi ca niciodată ne conduc niste hoti, ne conduc niste mincinosi nerusinati, ne conduc niste oameni care îşi bat joc de români si de România. Nu vreau să explic de ce spun aceste lucruri, pentru că le stiti. Au furat bani din banii dvs. Au încălcat promisiunile făcute în faţa dvs. Un singur lucru cred că ne poate lămuri definitiv. Dacă am ajuns ca preşedintele să-şi critice poporul şi să-l facă leneş şi puturos, atunci înseamnă că nu mai putem continua aşa", a mai spus liderul liberal.
El face si un apel către români - să nu se resemneze şi să nu se lase "păcaliţi de ideea că toţi cei ce fac politică şi candidează sunt mincinoşi, hoţi, corupţi. Avem oameni pe care trebuie să-i punem în fruntea noastră prin voinţa noastră".
Potrivit preşedintelui PNL, Cătalin Cherecheş este "omul potrivit" pentru Baia Mare.
"Votul pentru Cătalin Chereches va însemna şi semnalul pentru actuala Putere, că românii nu sunt proşti, nu sunt lipsiţi de discernământ şi nu sunt lipsiţi de speranţă în viitor", a mai spus Antonescu.
Ziua de ieri a fost una deosebita din multe puncte de vedere:Ne-a onorat cu prezentţ domnul presedinte Crin Antonescu;Am participat ,alături de domnia sa şi de alti colegi din BPM şi din Organizatţa PNL Mun.Satu Mare ,la mitingul electoral din Baia Mare;Candidatul USL,liberalul Chereches, a avut ca oaspeţi de onoare lideri ai liberalilor, cât si ai PSD-ului;însă ,surpriza cea mai placută a venit din partea liderului UDMR din Baia Mare,primarul interimar al municipiului,care şi-a arătat susţinerea pentru candidatul USL;Totodată,în pofida dispoziţiilor de la Bucuresti,liderul UDMR băimarean i-a îndemnat pe maghiari să se prezinte duminica la vot şi să voteze candidatul USL!
În final,pot să afirm că a fost o zi deosebit de bogată si frumoasă,chiar dacă la întoarcere din Baia Mare l-am întâlnit pe traseu pe Premierul Boc,cu suita sa ,plătita din bani publici,perindându-se să “reinaugureze”o sală de sport din comuna Micula şi “cerşind “votul filialelor PD-iste şi din nord-vestul tarii !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete