Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

marți, 15 mai 2012

Lumini şi umbre


Rănit de vorbe grele ,caut un leac miraculos care să mă vindece.
Îmi ascund cuvintele în spatele tăcerii ,ca după un zid de apărare, ferindu-mă de colţii hienelor ce de abia îşi aşteaptă prada.

Nu înţeleg de ce unii oameni uită  sau omit cu bună ştiinţă clipele în care mi-am jertfit timpul pentru o cauză care nu era doar a mea şi calcă peste mine ,ca peste un cadavru, amintindu-şi de momentele mai puţin faste din viaţa mea!
Nu pot pricepe cum memoria faptelor  mai puţin fericite e clădită pe un soclu de piatră, iar cea a faptelor bune pe creştetul dunelor de nisip.
Vreau să-mi găsesc un loc sub soare în care să ştiu că demnitatea, bunul cel mai  de preţ al fiecărui om, respiră în voie!
Fiind împăcat cu mine însumi,ascult  şoaptele vântului ce poartă în tril agheasma speranţei, nădejdea că iertarea ,sădită în cuget, va coborî  în inimă, vindecând sufletul otrăvit de mătrăguna imposibilei uitări.
Iubesc,dincolo de cuvinte, Adevărul !Cred că vorbele dosite în spatele Adevărului ,dor cel mai tare , rănile produse de ele putând fi tămăduite numai de Soarele uitării.
Aşezate pe tronul adevărului, vorbele luminează pe cel ce le aude, dar mai ales pe cel care are tăria să le dea viaţă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete