Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

joi, 28 iulie 2011

Un primar de doi bani...


De ieri,sătmărenii sunt din nou "fericiţi".Actualul primar,Iuliu Ilyes ,după o perioadă de tatonare, a hotărât că va candida pentru un nou mandat,cel de-al III-lea .
Pentru a desăvârşi opera de distrugere a municipiului Satu Mare, sunt convins că primarul Ilyes are nevoie încă de un mandat!
Deşi a avut parte de două mandate,primarul Ilyes nu a reuşit să dovedească ,prin realizările sale, faptul că merită un nou mandat,însă,am convingerea că-l va câştiga ,fără emoţii ,şi pe cel de al III-lea!Argumentele mele în acest sens sunt următoarele : modificarea Legii electorale care stipulează alegerea primarilor dintr-un singur tur de scrutin,fidelitatea electoratului maghiar faţă  de candidatul lor,indiferent cine ar fi acela,ponderea populaţiei maghiare fiind de 40% ;fragmentarea electoratului românesc ,chiar daca PNL,PC şi PSD au un singur candidat şi,nu în ultimul rând,calitatea candidatului USL,care nu are capacitatea de coagulare în jurul său a electoratului românesc.
În consecinţă,Iuliu Ilyes ,actualul primar şi viitorul primar, va putea să pună în aplicare strategia de înfrăţire a oraşului Satu Mare cu Luna ,mai ales pentru faptul că există afinităţi cu astrul nocturn,craterele de pe astrul selenar ,regăsindu-se în număr extrem de mare pe drumurile noastre!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete