Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

sâmbătă, 14 august 2010

Sondaj CSOP

Sondajul din 13 august 2010 ,comandat de PDL ,ilustreaza o erodare masiva a increderii populatiei in partidul basescian.

PSD - 34%

PNL - 24%

PDL - 15%

Partidul Poporului (neexistent) - 13%

PRM - 8%

UDMR - 4%

UNPR - 1%

Alţii - 1%

Desi pare uluitoare situatia din sondaj a partidelor din Arcul Puterii ,cred ca de fapt erodarea acestora este mult mai mare.Pe ce ma bazez in aceasta afirmatie sunt urmatoarele 10 argumente,prezentate sub forma unor stiri pe scurt:

1)Dupa ce preşedintele ne spunea zilele trecute că un profesor câştigă mai mult ca el pe oră,ieri ,am avut ocazia sa vad fluturasi cu rest de plata zero lei.
2)Tot o dovada ca sondajul este veridic este plecarea unui deputat PDL de Alba spre tabara social-democrata, Calin Potor.
3)Cresterea economica de 0,3% fata de primul trimestru al anului 2010 este de fapt o descrestere severa de 0,5% fata de perioada similara a anului trecut.

4) Oprea,liderul UNPR, e pus pe fapte mari : Vrea să fuzioneze cu Partidul Noua Generaţie creştin-democrat al lui Gigi Becali.
5) PDL e atât de căzut în sondajele de opinie , încât riscă să nu mai acceadă în vitorul Parlament. Potrivit informaţiilor primite de la aleşi democrat-liberali şi câţiva prefecţi "apolitici" informaţi, principalul partid de guvernământ se află la cota 6,5%. Dacă cifra e reală... atunci PDL stă la doi ani înaintea alegerilor parlamentare mai rău decât PNŢCD, care avea la doi ani înainte de parlamentare undeva la 18%.Stirea este confirmata si de consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu.
6)"Presedintele Traian Basescu poate fi considerat unul dintre cei mai responsabili lideri ai timpurilor noastre. .. Iar acum a luat o pozitie foarte responsabila fata de Iran, o pozitie pozitiva in incurajarea pacii intre noi si palestinieni", a spus Shimon Peres, in cadrul declaratiei comune cu seful statului roman. Nu vreau să -l contrazic pe preşedintele israelian Shimon Peres, dar eu am câteva observaţii: Poate domnul preşedinte Traian Băsescu e de cuvânt peste hotare... pentru că în ţară le minte de îngheaţă apele. Vă mai aduceţi aminte de celebrele 5 minute în care a promis că va demisiona dacă Parlamentul îl va suspenda? Vă amintiţi că România nu lua credite de la FMI? Vă aduceţi aminte că în România criza se sfârşea în iarna anului trecut?
7)
Cei de la PDL au intrat în fibrilaţii... Mai nou, au dat atacul pe sms la aleşii Opoziţiei. Peste 30 de aleşi ai PNL şi PSD au primit sms-uri prin care sunt înştiinţaţi că dacă vor vota (nu am putut afla ce) vor primi la rectificare bugetară din 19 august a.c. o sumă de 200.000 RON .
8)Zilele acestea se votează într-o veselie Legea ANI. Curios e faptul că toată lumea în frunte cu eminentul profesor universitar de drept constituţional, Emil Boc, insistă să se voteze o lege neconstituţională. PDL ştie că e aşa, dar dacă e ordin cu plăcere, în timp ce PSD şi PNL au declarat că legea e în conflict flagrant cu Constituţia, dar că o vor vota pentru a nu se spune că sunt împotriva transparenţei averilor demnitarilor.
9)Vadim Tudor a anunţat că e gata cu şmecheria şi că s-a decis ce va face în viitor. Vrea să se alieze cu PSD-ul şi deja au şi fost semnate astfel de protocoale de colaborare în mai multe zone din ţară.
10)Jihadul din PDL indreptat impotriva lui Sever Voinescu,Cezar Preda,Monica Macovei etc.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete