Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

luni, 30 august 2010

Ce ne asteapta oare?



Suntem la sfarsitul verii.
Mai avem doua zile de asteptat pana la anuntata remaniere guvernamentala.
In ultimile zile,se discuta tot mai mult despre ministri remaniabili si se cauta inlocuitori pentru acestia.
In PDL, apele sunt tulburi,Guvernul e atacat atat din exterior cat si din interior.
Incertitudinea domneste si in PSD mai ales dupa ce presedintele de onoare al partidului ,tovarasul Iliescu l-a caracterizat pe Ponta ca fiind "un carlan tanar si fara minte".
Dispute mai sunt si in sanul Opozitiei,PSD-ul reactionand isteric vis-a vis de PNL.
Partidul National Liberal ,partidul din care cu onoare fac parte ,a devenit radical în legătură cu PD-ul.Mai mult,preşedintele PNL a declarat practic război total PDL-ului: "PDL este umflatura maligna din sistemul politic romanesc, este malformatia la care a dus drumul gresit al celei mai mari parti a clasei politice si trebuie, pentru sanatatea politicii romanesti, sa dispara. Asta inseamna ,o data pentru totdeauna, eliminarea de pe scena politicii romanesti a PDL. Este vorba de o eliminare democratica, dar necesara si igienica", a declarat Crin Antonescu.
Ca sa nu se mai faca afirmatii ca liberalii nu au solutii viabile ,in cadrul proiectului "Guvernul din umbra",comisiile de specialitate ,formate din specialisti in diverse domenii, au pus bazele Programului PNL pentru Romania:"PENTRU O NOUA ECONOMIE",program care are ca element central trecerea de la statul social la statul liberal.
In ultima vreme ,UNPR-ul,la comanda lui Basescu , cauta sa racoleze liberali de frunte .Unul dintre cei ravniti a fost dl Cristian Topescu.
Senatorul UNPR, Anghel Iordănescu ,a încercat la solicitarea şefului său, generalului Oprea, racolarea senatorului PNL Cristian Ţopescu.
Fostul mare antrenor s-a apropiat într-o zi la Senat de comentatorul sportiv şi i-a spus: "Nea Cristi haide bre la UNPR. Matale ne-ai face un mare serviciu. Ai notorietate şi noi vrem să facem ceva nou... altceva. Ce spui?".
Răspunsul lui Cristian Ţopescu a fost unul în lina comentariilor sportive cu care s-a făcut cunoscut: "Măi Nea Puiule... Hai să îşi dau răspunsul acum pe loc şi îţi spun o poveste din viaţa ta. Toată viaţa ai jucat la Steaua şi ai făcut-o excelent. Dacă la un moment dat cineva ţi-ar fi propus să treci la Dinamo ai fi făcut-o?"
La auzul acestui răspuns, Nea Puiu l-a lăsat pe Nea Cristi: "Păi văd că cu dumneata nu se poate. Asta e... Să trăieşti!"
In final,fiindca suntem la sfarsitul perioadei estivale,nadajduiesc ca romanii ar merita ca prima de vacanta macar o mica bucurie :la inceputul toamnei,sa cada,o data cu frunzele ruginii,cel mai nociv guvern roman din ultimii 20 de ani.

2 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Sincera sa fiu , inca nu vreau sa ma gandesc la ce va urma.Oricum nu-mi sta in putere sa schim eu ceva. Trist..

Ionel Mesaroş spunea...

@elena marin-alexe
Este imposibil de anticipat ce va urma imediat!
Schimbarea ,oricum, nu sta in puterea noastra.
Va multumesc pentru vizita si comentariu!
Va doresc o zi frumoasa!

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete