Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

sâmbătă, 16 ianuarie 2016

Lecții...


Am învățat:
- să nu mă uit niciodată în urmă pentru că orice aș face nu ma pot întoarce în trecut. ”Noi mergem înainte, nu înapoi!regretele sunt cea mai cumplită armă pe care o îndrept singură împotriva mea.explicații și scuze au numai oameni slabi și lași, în timp ce oameni puternici și fericiți vin cu argumente și fapte.
- să nu trăiesc viața nimănui, ci doar pe a mea, deci a mă compara cu cineva care pare mai fericit sau mai trist decât mine este cea mai mare prostie. În plus, a invidia pe cineva este pierdere de vreme pentru că nu știi niciodată ce se află în spatele succesului cuiva. Poate că durerea și tristețea care au adus succesul au fost copleșitoare… ”Poate că cel pe care tu îl invidiezi te invidiază pe tine. Îți dai seama ce risipă!”, spunea.
-că ușile care nu le pot deschide trebuie bătute în cuie și să nu mai încerc niciodată să le deschid, pentru că ușa care nu se deschide, nici nu trebuie deschisă.
- să fac în fiecare zi un gest frumos pentru un necunoscut. Orice! ”Dacă faci un lucru bun fără să aștepți nimic în schimb, este ca și cum ai primi de la Dumnezeu o poliță în alb! Îi vei putea cere înapoi ceva, atunci când vei avea nevoie!”
-să fug de rutină și dacă zilele sunt monotone și rutina inevitabilă, să privesc în jur. O să văd vrăbii, valuri, nori, paesăruși, oameni, copii, pomi, flori, culori și toate aceste vor fi mereu altele și altfel și în felul acesta voi rămâne om, ferită de riscul de a deveni o mașinărie.
-să visez cu ochii deschiși, să-mi fac planuri și să am mereu proiecte pentru viitor. ”Câte vreme ai planuri, Dumnezeu te ține, te ajută, te duce mai departe, pentru că pur și simplu are ce face cu tine!”.
-să nu-mi fie frică. Să am încredere în mine și să nu mă tem. ”Teama te transformă în animal, și dacă își pierzi rațiunea nu vei mai putea lua decizii, nu vei mai putea să-ți faci planuri, nu vei mai putea avea vise!”.
-să râd! Oricând, oriunde! Râsul este leacul tuturor relelor.

-să mă culc seara zâmbind, indiferent cât ar fi fost ziua de grea, indiferent cât de lungă o să fie ziua ce urmează. ”Seara duci coșul de gunoi din mintea și din sufletul tău, și-l arunci. Fiecare zi care începe este ca o altă viață”.
-că pot să mint, să trișez și să înșel pe oricine, dar să nu mă mint pe mine, niciodată. ”Fii sinceră cu tine, onestă și curajoasă pentru că doar așa vei obține pacea interioară și vei găsi fericirea!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete