Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

joi, 26 aprilie 2012

Şanse ce trebuie fructificate

În condiţiile sciziunii electoratului maghiar ,prin desemnarea de candidaţi de către ambele formaţiuni etnice maghiare,pentru Preşedinţia Consiliului Judeţean Satu Mare ,dar şi pentru Primăria  municipiului Satu Mare,USL Satu Mare poate şi trebuie să câştige alegerile!

Trendul  naţional favorabil Uniunii Social-Liberale poate şi trebuie  să se concretizeze şi în judeţul nostru.
Niciodată ,nu au existat asemenea premise favorabile candidaţilor români.Nemulţumirea faşă de actuala putere a atins apogeul, construcţia alternativă la guvernare,USL-ul,este una robustă,inexistenţa unei alte alternative viabile susţin ideea că USL-ul poate şi trebuie să câştige alegerile!
Dacă USL Satu Mare nu va izbuti să câştige,vina aparţine conducerii structurilor politice locale,fapt pentru care   insuccesul trebuie să se concretizeze în demisii la vârf şi,fiind vorba de munca echipei,neîndeplinirea obiectivelor stabilite în Adunarea Generală de constituire a acestor structuri,trebuie să  fie urmată de dizolvarea Birourilor Politice ,altminteri,toată speranţa electoratului USL va fi îngropată sub brazda neîncrederii în partidele componente ale Uniunii.
Personal,cred că  până pe 3  aprilie 2012,când starea de sănătate  mi s-a alterat accentuat , am contribuit ,preţ de 4 ani, la dezvoltarea unor structuri funcţionale în Biroul Politic Municipal al PNL Satu Mare,dezvoltând organizaţia pe care o coordonam de la 26 de membri la circa 300 de membri şi vreo 400 de simpatizanţi.În calitate de vicepreşedinte pe probleme organizatorice,cred că mi-am adus aportul la dezvoltarea organizaţiei,PNL devenind pentru mine o a doua familie.
Din păcate, după momentul fatidic de la începutul lunii,nemaifiind util partidului ,am fost lăsat de izbelişte ,nefiind deranjat nici măcar cu un mesaj de majoritatea colegilor.Nu vreau să-i acuz pentru acest lucru,îi înţeleg că au fost extrem de ocupaţi cu pregătirea campaniei,însă pentru mine însemna mult şi un banal mesaj.
Ştiu că în aceste clipe se munceşte pe brânci pentru victoria USL la nivel de Satu Mare.Le urez succes şi sper că munca lor să se materializeze în victoria USL!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete