Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

luni, 9 aprilie 2012

Greşeli...

 
După opinia mea, nu este corect să se opereze cu două unităţi de măsură când este vorba de traseism politic:să-i condamni pe cei care părăsesc Opoziţia şi să-i premiezi pe cei care părăsesc "barca" Puterii.

La fel,nu mi se pare corect să faci paradă cu grija faţă de semeni,prin campania" USL are grijă de sănătatea ta!",şi să nu-ţi manifeşti sensibilitatea faţă de un coleg ce a slujit p...artidul în ultimii 4 ani cum puţini au făcut,dar care acum din cauza problemelor de sănătate nu mai poate să fie la fel de activ.Probabil,dacă era şi presa prezentă ,sigur " Cineva avea grijă de sănătatea mea!"
De asemenea, este o contradicţie flagrantă între principiul meritocraţiei şi starea de fapt din structurile politice.Din păcate,una se declară şi alta este realitatea.
Cu asemenea metehne,credibilitatea noastră va scădea ,iar acest lucru va fi ilustrat atât de sondajele de opinie ,dar mai ales în rezultatul alegerilor locale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete