Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

vineri, 27 august 2021

ISTORIA VA JUDECA!

 


Dragi camarazi, pensionari mai tineri sau mai vârstnici, cu plăți compensatorii luate sau nu, cu pensii de mizerie sau nu, veterani sau nu, cu grade mai mici sau mai mari, mai mult sau mai puțin batjocoriți de către conducerea politică a MApN, cu mai mult sau mai puțin venin acumulat în timp, cu mai multe, mai puține sau de loc foloase acumulate în serviciul activ sau la pensie, membri ai unor structuri asociative sau nu, ÎNCETAȚI ATACURILE RECIPROCE !

ISTORIA viitoare, destul de apropiată, va scrie, sperăm, ADEVĂRUL despre acești ani, despre patimile noastre comune.
Vom afla ( cei care vom mai apuca acele vremuri...) despre NEDREPTĂȚILE LEGISLATIVE, DISCRIMINAREA și BATJOCURA care au fost aruncate asupra noastră cu sprijinul direct al colegilor noștri activi!
Vom afla despre politizarea nerușinată a instituției militare care a avut ca urmare abuzurile inimaginabile săvârșite la adresa militarilor, a noastră, a tuturor!
Vom afla și despre acuzele adresate de unii dintre noi la adresa altora, despre ce înseamnă să fii erou, despre cum unii îi acuzau pe alții că ar fi mercenari, când, de fapt, ei au îndeplinit pur și simplu ordinele primite.
Vom afla cum, asupra pensionarilor militari mai vârsnici, a fost aruncată anatema apartenenței la Tratatul de la Varșovia și a faptului că au fost membri de partid, de nimeni alții decât de colegii lor mai tineri!
Vom afla despre situațiile actuale, când un venerabil general pensionar are cuantumul pensiei 4 ori mai mic decât al omologului său care iese astăzi la pensie și mai mică decât a fostului său șofer!
Vom afla și ne vom reaminti de procesele deschise în numele membrilor LADPM de către venerabilul general Nicolae Gropan sau în nume propriu de către haiducul nostru militar Dan Bazavan , toate pentru redobândirea drepturilor noastre legitime furate cu nerușinare!
Unii dintre noi, poate vor prinde acele vremuri poate chiar se vor bucura de repararea acestor nedreptăți...poate...alții, vor afla dincolo de mormânt...
DAR, înainte de toate, noi, cei care trăim aceste momente "pe viu", oare de ce nu reușim să înțelegem că, de fapt, AVEM DUȘMANI COMUNI, că noi nu putem fi dușmanii unii altora?!
Micile bucurii, micile reușite, micile avantaje ale unora sau altora, nu trebuie să constituie motive de vrajbă, de ură, de ceartă chiar dacă, la o primă și superficială vedere, ar părea nepotrivite...
Dușmanii noștri comuni, sunt maeștri în arta discordiei și, destui dintre noi, le fac jocul și le cântă în strună...
Multe sunt de spus pe acest subiect...
ISTORIA VA JUDECA...mulți nu vor mai afla judecățile finale...
ÎNCETAȚI ATACURILE RECIPROCE!
Sursa: Viorel Gligor
1
1 comentariu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete