Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

sâmbătă, 1 iulie 2023

ROMÂNIA e Regina Europei!

Echipa tricoloră de tenis de masă a câștigat medalia de aur la Jocurile Europene, după o finală cu Germania!
Felicitări echipei feminine de tenis de masă a României, medaliată cu aur la Jocurile Europene de la Cracovia (Polonia), după ce a învins în finală o echipă "germano-chineză" cu scorul de 3-2!


Bernadette Szocs , Adina Diaconu, Andreea Dragoman au adus a șasea medalie de aur delegației tricolore. Cu Eliza Samara forfait pentru meci, din cauza unei rupturi fibrilare la tricepsul mâinii stângi, fetele lui Viorel Filimon au demonstrat că sunt o ECHIPĂ.
La greu, au strâns rândurile și au rămas calme, au construit cu răbdare o mare victorie.
Victoria de la dublu, punctul magic al Bernadettei, excelenta prestație cu atitudine a Andreei Dragoman, încercarea Adinei Diaconu și la final, frișca de pe aurul european a fost pusă de Bernie.
Campioană la simplu, bronz la dublu mixt, Bernadette și-a arătat clasa. Victorie cu 3-0 cu Mittelham, o revanșă așteptată.


Tricolorele au debutat cu o victorie la dublu, perechea Adina Diaconu/Andreea Dragoman trecând de cuplul Nina Mittelham/Xiaona Shan cu 3-2 (8-11, 19-17, 11-7, 8-11, 11-5).
Bernadette Szocs a adus al doilea punct, învingând-o pe Ying Han cu 3-2 (4-11, 10-12, 11-8, 11-9, 11-8).
Germania a obţinut primul punct prin Xiaona Shan, care s-a impus în faţa Andreei Dragoman cu 3-2 (9-11, 11-6, 11-6, 8-11, 15-13). Al doilea punct a fost adus de Ying Han, 3-0 (11-6, 11-5, 11-9) cu Adina Diaconu.
În meciul decisiv, Bernadette Szocs a câştigat cu 3-0 (11-9, 11-9, 11-4) în faţa Ninei Mittelham.
Sursa : COSR, PROSPORT și TVR.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete