Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

duminică, 5 februarie 2017

O păcăleală îngrozitoare...



Atenție, Grupul Infracțional Organizat ne poate trage o păcăleală îngrozitoare!

1. Guvernul abrogă, prin ordonanță de urgență, celebra ordonanță anti-justiție (OUG 13).
2. Curtea Constituțională constată că sesizările nu mai au obiect, OUG 13 fiind abrogată (deci, nu o mai verifică și nu o declară neconstituțională).
3. Ordonanța de abrogare ajunge în Parlament și este respinsă. Automat, intră în vigoare OUG 13.
4. Ulterior, și OUG 13 este respinsă de Parlament. Dar prea târziu pentru a nu face efecte.
Soluția corectă este ca OUG 13 să fie respinsa de Parlament în termenul de 10 zile, adică până vineri, 10 februarie.
Dacă nu face acest lucru în următoarele cinci zile, avem motive întemeiate să bănuim că PSD - care domină Parlamentul - pune la cale o înșelătorie diabolică!
Ce este uluitor e faptul declarat de un fost judecător CCR care afirmă că Ordonanța de urgență numărul 13/2017, emisă de Guvernul Grindeanu, pe 31 ianuarie 2017, NU POATE FI ABROGATĂ. Argumentele sale sunt următoarele:
Potrivit legii, o ordonanță emisă de Guvernul României, poate să fie modificată și/sau abrogată, doar după ce aceasta intră în vigoare.
Întrucât ordonanța numărul 13 din 31 ianuarie 2017 intră în vigoare abia pe 11 februarie 2017 la ora 00,00, Guvernul nu o poate abroga și modifica.
Altă veste catastrofală este aceea că dacă intră în vigoare fie și pentru o secundă, ea își produce efecte juridice.
Drept urmare, singura posibilitate legală de a opri efectele ordonanței Grindeanu este ca aceasta să fie declarată neconstituțională de către judecătorii CCR înainte de intrarea ei în vigoare.
Însă, nu se știe dacă Curtea Constituțională decide că Ordonanța Grindeanu este neconstituțională în integralitatea ei sau doar parțial.
Cei nouă judecători ai Curții Constituționale a României au u decizie foarte grea, întrucât, la presiunea străzii, trebuie să decidă cu privire la contestația depusă vineri de Avocatul Poporului. Dar și asupra contestațiilor depuse de Președintele României, Consiliul Superior al Magistraturii și a Procurorului General al României.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete