Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

marți, 3 martie 2015

Dincolo de noi


"Lumea în care trăim nu este nici mai mult nici mai puțin decât reflecția propriilor noastre stări de spirit din inima noastră. Iar dacă alegem să trăim într-o nouă lume, dintr-o perspectivă interioară, decât să persistăm în cea externă, putem alege în interiorul nostru să simțim şi să conștientizăm acele trăiri, pe care știința le consideră azi răspunzătoare de schimbările din lumea exterioară, emoții pornite din inimă, gânduri, dorinţe, credința că suntem deja vindecați, că ceea ce dorim deja s-a împlinit, mulțumirea și aprecierea pentru timpul pe care îl petrecem în această lume. Pentru că, fiind într-un program de "simulare", nu putem ști cu adevărat cât timp vom fi aici.
În ceea ce mă privește, în fiecare zi fac tot ce îmi stă în putință și îmi pun întrebarea: "Cum pot face ca fiecare loc prin care trec azi să fie un loc mai bun după plecarea mea?" Și, fie că aceasta înseamnă a curăța chiuveta în toaleta unui aeroport înainte să plec pentru a arăta mai bine decât am găsit-o când am intrat acolo, sau atunci când cineva mă oprește pe sală când am o conferință importantă și știu că trebuie să ajung altundeva şi sunt prea ocupat să vorbesc cu ei, le pot oferi un minut - un minut jumătate cu întreaga prezență și concentrare, pentru a le onora întrebarea, privindu-i în ochi.Acestea sunt lucruri mărunte pe care le putem face pe parcursul unei zile: să fim prezenți în orice situaţie, pentru oricine intră în viață noastră, oriunde alegem să mergem şi în orice alegem să depunem energie, să încercăm să lăsăm acele locuri în condiții mai bune decât le-am găsit. Pentru mine, nu există un mod mai bun de a trăi această simulare." 


 Gregg Braden

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete