Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

joi, 7 iunie 2012

Ultima zi de campanie


Campania electorală pentru alegerile locale se apropie de final.
La Satu Mare,lupta se dă între UDMR şi USL.Celelalte partide politice,deşi deţin ,după ultimile sondaje, procente prin care nu pot emite pretenţii la primele două locuri, pot decide formaţiunea câştigătoare.
Dacă Partidul Civic Maghiar  va obţine minim 5%,cred că USL-ul va câştiga Primăria municipiului Satu Mare şi Preşedinţia Consiliului Judeţean,iar UDMR-ul va fi detronat de cei  pe care i-a  reprezentat .Cu alte cuvinte,maghiarii se vor lovi cu stângul în dreptul şi ,inconştient sau de dragul răzbunării ,vor pierde poziţiile cheie din administraţia locală sătmăreană.
Dacă partidele de sorginte română vor obţine procente importante,Uniunea Social Liberală va sta cu sufletul la gură până la contabilizarea ultimului vot.
Cu toate că, oficial,campania electorală se termină pe 8 iunie,ora 24.00,lupta pentru voturi va continua  ,sub diverse forme,şi în ziua alegerilor.
După o campanie civilizată  în care nu s-au consemnat incidente majore,chiar dacă au fost replici şi reacţii nefireşti,generatoare de tensiuni,există un numitor comun pentru ambele tabere: INCERTITUDINEA.
Prezenţa liderilor Uniunii Social Liberale  ,dar şi ai UDMR ,a dovedit  că Satu Mare e o redută greu de cucerit,chiar dacă ,de exemplu,pe primarul în funcţie ,dl Iuliu Ilyes ,nu-l recomandă nimic pentru un nou mandat,până şi etnicii maghiari ,ce trăiesc în Satu Mare, fiind extrem de nemulţumiţi de  activitatea edilului.
Totuşi,trebuie să fim circumspecţi şi să nu ne manifestăm bucuria câştigării alegerilor până ce situaţia numărării voturilor nu se finalizează.E penibil să te culci fericit ,având aninaţi  laurii succesului, şi să te trezeşti în toiul unui coşmar inexplicabil.
De la extaz la agonie e doar un pas,iar situaţia de la ultimile alegeri prezidenţiale trebuie să ne fie o lecţie de neuitat!
Sper ca Satu Mare să se bucure de privilegiul schimbării!Sătmărenii au nevoie de aerul schimbării!Eu nădăjduiesc că Dorel Coica şi Adrian Ştef,cei doi reprezentanţi ai USL , vor repurta o victorie ,care trebuie să fie o izbândă a noastră ,a sătmărenilor,pentru un viitor mai bun!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete