Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

sâmbătă, 30 iunie 2012

O nouă zi,o nouă confruntare



Astăzi,în arena politicii româneşti ,va fi mare forfotă şi asta nu din pricina alegerilor din PDL,unde situaţia pare limpede,ci din cauza războiului dintre palate,alimentat ,aseară, şi de decizia premierului de a nu demisiona.Dacă decizia lui Victor Ponta este corectă sau nu ,va hotărî timpul  acest   lucru  ,dar se va vedea concret în rezultatul alegerilor parlamentare.
După ce ieri mi-am exprimat fără echivoc punctul de vedere pe acest subiect,au apărut critici pe blogul meu personal din partea unor colegi care au refuzat să iasă din anonimat,dar pe care i-am recunoscut prin stilul lor agramat ori prin loviturile sub centură pe care mi le-au administrat,aspecte ce m-au determinat,în premieră, să nu le aprob comentariile,refuzând să validez opinia unor laşi.
Chiar dacă Ponta şi-a justificat opţiunea de a nu demisiona,eu îmi menţin punctul de vedere că ar fi fost mai bine ca Uniunea Social Liberală să caute să răspundă aşteptărilor românilor care i-a votat şi nu atacurilor mârşave ale lui Băsescu ,refuzând să întreţină o stare de încordare care,după opinia mea,e în detrimentul României şi în folosul băsiştilor.
La sfârşitul anului, va sosi momentul scadenţei şi atunci vom vedea dacă USL a greşit sau nu în acest răstimp de când se afla la guvernare.
Zilele următoare vor fi zile de foc şi acestea au o cauză comună: politizarea instituţiilor statului.Din păcate şi mediul academic este extrem de politizat şi scindat.În loc de instrumentele specialistului care ar trebui să clarifice situaţiile problematice,există doar cele ale partizanatului politic.Gesturile propagandistice ale camarilei băsesciene  se vor intensifica şi vor căuta să intoxice opinia publică.Vor ieşi în arenă alte dosare ,alte probleme ce vor fi imposibil de contacarat.
Suspendarea preşedintelui în situaţia actuală este imposibil de realizat,referendumul făcându-se după legea veche ,favorabilă preşedintelui,Băsescu  negrăbindu-se să promulge o lege prin  care ,practic,ar semna actul de debarcare a lui  de la Cotroceni.
Cred că lupta  principală a guvernului trebuie să fie  aceea cu problemele românilor, cu criza economică, cu sărăcia.Dacă va prevala o asemenea opţiune,fără doar şi poate, sunt convins  că USL-ul va câştiga alegerile parlamentare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete