Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

sâmbătă, 31 martie 2012

Paşi spre victorie




        Zilele actualei puteri sunt tot mai puţine.
        După ce au dat dovadă de lipsă de respect faţă de majoritatea românilor,inclusiv faţă de cei care i-au dus la putere,PDL-ul  şi aliaţii săi ,trebuie să plătească poliţa iresponsabilităţii.

        Sunt convins că românii nu vor uita clipele în care Traian Băsescu i-a umilit,propunând măsuri de austeritate fără precedent, în timp ce apropiaţii lui prosperau, pe spatele celor mulţi şi săraci.
        E momentul ca pe 10 iunie 2012 electoralul,prin opţiunea sa, să-i pedepsească pe cei care, preţ de 4 ani, au transformat ţara într-un fief al partidului stat-PDL-ul.
        Au fost multe clipe în care opoziţia a făcut paşi semnificativi spre victorie.
        Remarcabilă a fost atitudinea lui Frunzăverde, cel care, până la sfârşitul lunii martie,a renunţat la partidul pe care l-a fondat şi a trecut,împreună cu 3 parlamentari de Caraş Severin şi cu  38 de primari pedelişti la USL.
        Torentul schimbării se apropie.Puterea disperată caută soluţii conjuncturale prin care să-şi ascundă neputinţa.
        Revenirea salariilor bugetarilor,taman,înainte de alegeri, indiferent de resursele de la bugetul de stat şi cu încălcarea legii responsabilităţii fiscale,arată disperarea actualei puteri.
       PNL-ul s-a împotrivit de la început măsurilor de austeritate propuse de Băsescu, pledând pentru soluţii economice  prin care să pornească motorul economiei.Din păcate,vocea opoziţiei,deşi a fost auzită,nu a fost ascultată de guvernanţi.
        Faptul că menţinerea la putere a PDL-ului a fost girată de UDMR, i-a obligat pe pedelişti să recurgă la compromisuri de neimaginat.Cazul UMF Târgu Mureş este,practic,un act de trădare al cauzei româneşti. Organizarea unei linii de învăţământ în limba maghiară încalcă flagrant autonomia universitară,autonomie garantată de articolul 32,aliniatul 6 din Constituţie; însă ce este mai grav e că prin acest gest iresponsabil se aduce atingere memoriei celor care s-au jertfit pentru cauza românismului. Şi prin această nelegiuire,umilindu-i pe români în propria lor ţară, PDL-ul a făcut un pas important  spre parăsirea arenei politice.
        Nu putem tolera ca PDL-ul să satisfacă orice moft electoral al UDMR-ului, trecând peste orice principiu de  competenţă ,limbă sau lege ;arătându-se  complet dezinteresat de respectarea standardelor calităţii  învăţământului superior românesc.
        Paşii spre victorie ai USL-ului trebuie să continue, zi de zi, iar câştigarea alegerilor de către USL să fie, de fapt, victoria românilor, succesul celor care şi-au pus mari speranţe în revenirea la democraţie şi normalitate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete