Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

miercuri, 28 martie 2012

Boc si-a dat demisia!

Conform unor surse din PDL, Emil Boc si-a dat demisia din functia de presedinte al PDL! Blaga, Udrea si Ungureanu sunt in carti sa preia conducerea partidului.

Surse din interiorul Partidului Democrat Liberal ne-au anuntat ca Emil Boc, presedintele PDL, si-a anuntat colegii cu privire la intentia sa de a demisiona de la conducerea partidului. Motivul este hemoragia de cadre din teritoriu, petrecuta in ultimele 24 de ore, dar si semnalele primite dinspre judete, de unde alte 5 fiefuri anunta miscari masive de trupe.
Printre variantele de schimb luate in considerare de catre liderii centrali democrat-liberali se numara Vasile Blaga, Elena Udrea si chiar premierul Mihai Razvan Ungureanu.
Pe fir se pare ca a intrat si presedintele Traian Basescu, care doreste limitarea pierderilor din tabara puterii. Daca varianta Vasile Blaga este considerata o varianta mult prea radicala, care ar transmite un semnal de slabiciune al taberei Basescu-Udrea, nici varianta Elena Udrea – presedinta a PDL nu este acceptata de toate filialele. Sefa de la Bucuresti nu este dorita de cel putin 10 filiale din tara, loiale lui Blaga, care ameninta ca il vor urma pe Frunzaverde si vor parasi partidul.
In acest context, o varianta de urgenta avuta in vedere de PDL este cooptarea la conducerea partidului a premierului Mihai Razvan Ungureanu. Premierul ia in calcul varianta, dar doreste in schimb garantia ca acesta va fi varianta de candidat cu care PDL va merge la prezidentialele viitoare si ca va fi lasat sa isi duca la bun sfarsit programul de guvernare.

Sursa:http://cristinamarcus.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete