Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

marți, 27 martie 2012

Experimentul MRU

        
            Pe  măsură ce ne apropiem de  alegeri, premierul Ungureanu  încearcă din răsputeri  să creeze iluzia că este un alt tip de politician, intelectual, tânăr, căutând ,prin  tot arsenalul de atitudini ,să pară altceva decât este: produsul unui experiment în laboratoarele Cotrocenilor.
           Din păcate pentru România, MRU este un experiment eşuat,el nefiind nici specialist în economie,nici politician şi nici nu are capacitatea  de a lua decizii ,el fiind pus în fruntea Executivului  să nu facă nimic ,ca să nu greşească prea tare.
            Fiind  obedient şi slugarnic,primul ministru ,primeşte ,la fel ca predecesorul, toate  mutările la plic, conducând un  cabinet incompetent ,fără nicio putere de decizie.
            Experimentul lui Băsescu  este catastrofal, numind în fruntea guvernului un personaj specializat în truisme ,în formule complicate lingvistic şi neclare ,prin care să abată atenţia de la fondul  problemei.
            Codul portocaliu ,atât de utilizat în această iarnă,este valabil şi în politica românească o dată cu învestirea Cabinetului Ungureanu. Încă de la început ,prim-ministrul Ungureanu face prima dojană şi gafează exemplar în prima zi de luptă pe frontul de est.
             Prin  învestirea  cabinetului Ungureanu, PD-L a câştigat timp.Acum,acest guvern de marionete, îşi joacă  ultima carte, ultimul atu. Se joacă totul sau nimic. Dacă tinerii miniştri confirmă, atunci Cabinetul Ungureanu a fost varianta câştigătoare. Dacă  vor cădea în capcanele guvernării, atunci timpul câştigat de PD-L nu a fost decât un fel de scurt concediu care va pregăti un concediu mult mai lung.
              Este firesc  ca o figură politică nouă, într-o postură politică nouă, să aibă un bonus de început, însă a trecut timpul de graţie ,iar MRU pare deja un produs expirat al politicii,el  având doar veleităţile unui supus de elită  al lui Traian Băsescu,fiind un ambalaj nou pentru un produs de care românii s-au cam săturat..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete