Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

marți, 7 septembrie 2010

Presedintele -jucator prins in ofsaid...


Preşedintele Traian Băsescu a declarat, azi, la Dorneşti, că nu situaţia ţării este dramatică, ci starea fondului de pensii, pentru că "un deficit de 3,6 miliarde de euro nu este joacă", spunând că "ticăloşii care au cumpărat voturi ,păcălindu-i pe pensionari că le pot dubla pensiile ,ţipă acum".
Cine sunt ticalosii,cei care au cumparat voturi si au castigat alegerile ,sau cei care au cumparat voturi si au pierdut?!
Presedintele ,care a scapat porumbelul din gura,asemenea colegului sau de partid,dl Oltean,a incercat sa dreaga busuiocul ,dand vina,conform obisnuitei,pe altii.
Întrebat de ziarişti dacă situaţia ţării este atât de dramatică, aşa cum a afirmat cu o zi în urmă, Băsescu a răspuns: "Situaţia ţării nu, a fondului de pensii, da. Un deficit de 3,6 miliarde de euro nu este joacă".
Întrebat, de asemenea, care este soluţia, şeful statului a spus: "Aducem bani din altă parte".
Fiind întrebat dacă banii vor fi luaţi tot de la FMI, preşedintele le-a răspuns jurnaliştilor: "Vedem. Variantele sunt multe. Când aplaudaţi când se cumpărau voturi cu dublarea pensiilor vinovat era preşedintele, că nu vrea mărirea pensiilor, când spuneam că nu este sustenabilă".
Răspunzând întrebării dacă noii miniştri vor avea capacitatea să colecteze mai mult la fondul de pensii, Traian Băsescu a spus că nu este vorba despre colectare, ci despre resurse financiare.

Întrebat dacă se referă la reprezentanţii PSD, Băsescu a spus că nu se referă numai la PSD, pentru că social-democraţii doar au susţinut în Parlament dublarea pensiilor.
La remarca unui jurnalist că PNL a pierdut alegerile, Băsescu a spus: "Nu suficient ,faţă de ticăloşiile făcute cu bugetul ţării în 2007 şi 2008".
Preşedintele Traian Băsescu i-a spus, luni dimineaţă, şefului delegaţiei FMI în România, Jeffrey Franks, că trebuie văzut cât de mult se va mai cheltui pentru costuri sociale, România având un deficit de aproape 3 miliarde de euro, "ceea ce este dramatic" şi că trebuie reduse "toate bugetele".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la Cotroceni, la întâlnirea cu şeful Misiunii Fondului Monetar Internaţional în România, Jeffrey Franks, că în luna octombrie va trebui analizată posibilitatea discutării unui nou acord cu FMI.
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, în 12 august, la RRA, că introducerea cotei unice de impozitare pe orice fel de venit i se pare o soluţie, opinând că "orice trăitor într-o ţară este dator cu un impozit".
Şeful statului a atras atenţia că, în 2011, deficitul fondului de pensii va fi de 3,6 miliarde euro.
"Deficitul fondului de pensii pentru anul viitor este 3,6 miliarde de euro, ceea ce înseamnă valoarea reactoarelor 3 şi 4 de la Cernavodă", spunea Băsescu.
Ca de obicei,acei indivizi care umbla cu ciocul vopsit,la un moment dat ,sunt prinsi in ofsaid,dovedind ,daca mai era nevoie, ca minciuna are picioare scurte;iar presedintele nostru ,daca bine-mi aduc aminte ,in campania electorala s-a laudat cu dublarea pensiilor in timpul mandatului sau!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete