Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

joi, 16 septembrie 2010

Guvernul "din umbra" al PNL-ului





Astazi,in cadrul unei conferinte de presa ,presedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat lista miniştrilor nominalizaţi de partidul pe care îl conduce pentru un posibil Guvern din umbră.
Postul de premier ar urma să fie ocupat de către liderul liberal.
Dl Crin Antonescu a precizat că acest Guvern nu este acelaşi lucru cu cel alternativ pe care liberalii încearcă să-l construiască împreună cu PSD.
Iată lista miniştrilor:
Claudiu Doltu - Ministrul Finanţelor şi Economiei;
Andrei Marga - Ministrul Educaţiei;
Teodor Meleşcanu - Ministrul Afacerilor Externe;
Corneliu Dobriţoiu - Ministrul Apărării Naţionale;
Mariana Câmpeanu - Ministrul Muncii şi al Protecţiei Sociale;
Eduard Helvig - Ministrul Infrastructurii Naţionale;
Victor Voicu - Ministrul Sănătăţii;
Victor Paul Dobre - Ministrul Administraţiei şi Internelor;
Radu Catană - Ministrul Justiţiei;
Aurelian Penescu - Ministrul Agriculturii;
Mircea Diaconu - Ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale;
Lista Cabinetului din umbră al PNL urmează să fie prezentată, miercuri, 22.09.2010,Delegaţiei Permanente a partidului. Potrivit preşedintelui liberal, dacă vor primi votul Delegaţiei, aceştia vor deveni miniştri atunci când PNL va accede la guvernare,urmand sa transpuna in practica programul PNL-"Pentru o noua economie".
Acesta este Executivul"din umbra" al PNL-ului.O parte dintre cei propusi acum au mai fost ministri.Nici unul dintre ei nu este contestabil, fiecare dintre ei si-a facut datoria atunci cand a fost ministru.
Va rog sa comparati aceste nume cu cele ale ministrilor de acum ,sau ,mai ales ,cu cei remaniati la inceputul lunii!Nu cred sa gasiti un corespondent lui Berceanu,Videanu,Seitan in Cabinetul propus!Cred ca nici macar nu se poate face vreo comparatie? Nu se poate compara un guvern , care atunci cand a guvernat a avut o crestere economica de 8%,cea mai mare din U.E., cu unul din cele cinci Executive conduse de Boc care au "ingropat"sperantele romanilor,amanetand viitorul tarii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete