Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

sâmbătă, 7 noiembrie 2009

UN PRESEDINTE POTRIVIT PENTRU ROMANIA


Azi ,7 noiembrie 2009 ,la ora 12.00 ,sala Teatrului de Nord Satu-Mare a gazduit intalnirea candidatului PNL la presedentia Romaniei ,d-l Crin Antonescu ,cu satmarenii.
Inca de la intrarea in incinta Teatrului am avut parte de o atmosfera deosebit de placuta ,rod a unei organizari desavarsite.
Pe scena, trona la loc de cinste un panou urias cu figura lui Crin Antonescu .Demn de remarcat ,parca un apendice a candidatului , a fost si sloganul “REVOLUTIA BUNULUI-SIMT “.Uitandu-ma mai atent la cele doua elemente evidentiate anterior ,am observat ca acestea se aflau ,in mod organic, sub cupola protectoare a telului urmarit :intoarcerea la Normalitate. Alte elemente de campanie asezate, cu masura, peste tot, au intregit atmosfera ,lasand in umbra, sub aspectul organizarii ,lansarea regionala de la Cluj-Napoca.
Reprezentanti ai filialei PNL Satu-Mare s-au ocupat ,in detaliu,pentru ca intalnirea lui Crin Antonescu cu satmarenii sa se desfasoare sub cele mai bune auspicii.
Maestrul de ceremonii ,d-l presedinte Ovidiu Silaghi ,a avut o prestatie desavarsita, suplinind cu brio pe cel obisnuit cu asemenea activitati, d-l Ludovic Orban.
Intrarea pe scena a lui Crin Antonescu ,alaturi de europarlamentarul Adina Valean si de alti demnitari foarte cunoscuti cum ar fi d-nii Melescanu, Motreanu ;urmati de conducerea PNL Satu Mare ,primari de succes din judetul nostru , consilieri judeteni si locali si alte personalitati ale urbei noastre , a adus mult entuziasm in sanul participantilor.
Pe langa invitatul de onoare au mai luat cuvantul d-l Melescanu, un reprezentant al PNTCD -invitat in semn de omagiu pentru a evoca figura seniorului Coposu, care l-a asigurat pe Crin Antonescu de tot sprijinul “a ceea ce a mai ramas din acest partid istoric”;dar si primarul din Tarsolt –un demnitar local ,care a amintit ca in localitatea pe care o” pastoreste”, totdeauna, la putere ,dupa ’89,au fost “cei de dreapta”.
Punctul central al intalnirii a fost discursul lui Crin Antonescu.
Precum ne-a obisnuit in cuvantul sau, pe langa coerenta si limpezime ,a dat dovada de bun –simt, reiterand principiile care l-au calauzit in aceasta campanie, evidentiind solutiile pentru depasirea crizei economice si politice;argumentand necesitatea de a ne mobilize pentru ca “Revolutia bunului-simt” sa nu fie doar un slogan de campanie, ci inceputul reformarii morale a clasei politice ,aratand ca in politica ,pe langa lichele , sunt si oameni de calitate ,in mai toate formatiunile politice, din pacate intr-un numar din ce in ce mai mic.
Acuzele la adresa actualului presedinte au fost ferme si argumentate ,insa intr-un limbaj de bun-simt .
Vorbele sale purtau pecetea sinceritatii ,iar privirea sa senina ne dadea celor prezenti certitudinea ca alegandu-l pe Crin Antonescu, am ales Binele si Calea spre Normalitate.
Un element emotionant al discursului sau, a fost cand a afirmat ca Domnia sa doreste sa fie presedinte pentru un singur mandat ,obiectivele sale putand fi indeplinite in acest rastimp;dupa care se va retrage din viata politica ,atingand practic nivelul superior al acesteia.
Nu pot sa inchei aceasta evocare fara sa fiu recunoscator intregii asistente ,oameni simpli ,dar si personalitati de seama ale judetului, tineri ,insa si multi varstnici; cu totii rezonand CIVILIZAT,in ton cu BUNUL-SIMT, pe tot parcursul evenimentului.
Tuturor celor ce s-au implicat in organizarea acestui eveniment,le adresez sincere felicitari !
In final,va marturisesc ca am fost mandru ca am asistat ,la Teatru de Nord din Satu Mare, la premiera piesei”Un presedinte potrivit pentru Romania”! Fie ca aceasta “piesa “ sa-l aiba ca protagonist ,dupa sarbatoarea de Mos Niculaie , pe Crin Antonescu !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete