Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

marți, 23 martie 2021

❤️❤️❤️ "Când nu vine nimeni, vine Dumnezeu..."❤️❤️❤️

 

































❤️❤️❤️O voce divină ce aduce pacea și bucuria în inima și în suflet! ❤️❤️❤️


Povestea Laurei Dinu...

Laura Dinu a crescut în Hunedoara, însă toată viața și-a petrecut-o mai mult plecată în lume. Și-a făcut studiile la un liceu din Craiova, iar pentru facultate a plecat în Londra. Ca să poată supraviețui, a trebuit să muncească în restaurante. Școala și munca îi ocupau toata ziua. După ce a absolvit facultatea de teatru, specialitate solo performing teatru-film, s-a apucat să călătorească împreună cu colegii și să predea teatru educațional. Au predat în Tanzania și Turcia, iar apoi s-a stabilit în Norvegia, alături de fostul ei iubit. După ce s-a despărțit de el, s-a mutat în România și a început să călătorească foarte mult.
O perioadă a fost ghid turistic și a predat limba engleză și teatru la o grădiniță.
În urmă cu 5 luni, a vizitat o mănăstire, ca să se spovedească. A simțit nevoia să rămână acolo. A petrecut cinci luni la mânăstire, cu gândul să intre în ceata monahală. Acolo a muncit pământul, a avut grijă de animale și lucra în bucătărie. Simțind că are o legatură cu muzica, părintele duhovnic i-a recomandat să se întoarcă în lume și să continue pe acest drum și, dacă nu simte că o face fericită, să se întoarcă în mânăstire.
“Mănăstirea este ca o oglindă : îți arată cine ești, cine crezi că ești și cine vrei să devii”, spune ea.
În acest moment lucrează într-o cafenea. Ambiția de a reuși i-a dat putere să meargă mai departe, tânăra trecând prin multe greutăți, după ce i-au decedat ambii părinți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete