Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

vineri, 27 august 2010

Vremuri tulburi


In fiecare zi,fara voia noastra,devenim martori,,la un circ la nivel national,fara precedent,in care Puterea muribunda isi infinge coltii ,cu o salbaticie de nedescris,in prada ce o intalneste in cale,potolindu-si foamea de razbunare ,cu masuri aberante,luate impotriva celor care nu le canta in struna,cu o naturalete de invidiat.
Traim vremuri tulburi,clipe de cosmar,momente care poarta pecetea nesimtirii celui care nu accepta ideea de a fi ajuns pentru majoritatea romanilor persoana non grata.
Traian Basescu,emblema acestei Romanii bolnave,cauta cu disperare sa-si pedepseasca detractorii,umilindu-i ,in fel si chip,impunandu-le, prin obedientul Guvern,sa traiasca intr-o degringolada vecina cu haosul.
Dupa ce si-a batut joc de profesori,medici,pensionari militari ,functionari publici si alte categorii socio-profesionale ;a venit randul sa-i puna la zid pe jurnalisti,pe actori,pe cei platiti pe drepturi de autor,pregatindu-le o ordonanta ,OUG 58/2010,pentru modificarea si completarea Legii nr.571/2003 privind Codul fiscal,o ordonanta prin care-i umileste pe acestia,aratandu-le ca ei sunt la Putere ,iar doleantele lor,cu instrumentele represive detinute de Stat,devin ,peste noapte,litera de lege.
E greu sa rezisti intr-un asemenea mediu ostil !E imposibil sa nu ma intreb ce e de facut pentru a reveni la normalitate.
Nu inteleg de ce PSD-ul nu-si schimba optica si sa accepte sa conlucreze cu PNL-ul pentru a furniza o alternativa ,acum, actualei Puteri.
Pana unde vom mai tolera nesabuinta guvernantilor?Oare cand le va ajunge romanilor cutitul la os?Pana cand vom mai rezista?!

2 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Sa te atingi de "artele frumoase"prin reprezentantii lor, este aproapeo blasfemie...
Acesti oameni ne infrumuseteaza clipele gri ale vietii. De ce sa atenteaza si la bruma...artistilor?

Ionel Mesaros spunea...

@elena marin-alexe
Este ingrozitor ce se intampla!
Sunt atat de revoltat ,incat nu pot sa nu iau atitudine fata de acesti "gropari " ai valorilor romanesti!
Va multumesc pentru vizita si comentariu!
Cu ajutorul lui Dumnezeu,vom trece peste clipele gri ale vietii!
Va doresc o seara placuta!

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete