Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

luni, 23 ianuarie 2012

Manifestul unui LOCOTENENT

Caz impresionant!În Piaţa Universităţii ,în această seară,a fost ca să îşi exprime solidaritatea cu protestatarii şi un militar, îmbrăcat în uniformă:locotenentul Alexandru Gheorghe,ofiţer din cadrul Flotilei 71 Aeriene Câmpia Turzii.Acesta a declarat că îşi asumă orice risc prin prezenţa sa în mijlocul protestatarilor. "Eu am jurat credinţă ţării, nu unui guvern", a declarat tânărul ofiţer.
Alexandru Gheorghe a luat microfonul din Piaţă şi şi-a exprimat punctul de vedere în faţa protestatarilor. "Nu trebuie să uitaţi că mâine este 24 ianuarie", a spus locotenentul,moment în care zeci de manifestanţi au izbucnit: "Unire! Unire!".Apoi, a continuat: "Eu nu scandez împotriva lui Traian Băsescu. Legal, el este comandantul suprem, dar deasupra lui este poporul". Când manifestanţii au auzit că "Traian Băsescu este comandantul suprem", au început să huiduie. "El de 11 zile e un ..., nu mai e nimic", a spus una dintre protestatare.
"Eu acum mă simt liber sufleteşte, voi reveni şi mâine în Piaţă dacă voi fi liber fizic", a mai punctat locotenentul. 
M-a impresionat atitudinea acestui tânăr militar, însă cunoscând statutul cadrelor militare  ştiu că  sancţiunea  care îi poate  fi aplicată,din păcate, poate  fi drastică.
Sper ca acestui  tânăr să nu i se întâmple  nimic grav!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete