Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

joi, 14 octombrie 2010

Romania mea

O tara sufocata de faradelegi,in care liantul societatii este haosul,se afla pe marginea prapastiei.
Noi,locuitorii acestei tari aflate in impas, ne complacem in a astepta ca altcineva sa ne rezolve problemele,in loc sa avem o atitudine demna,incat sa nu ne mai lasam calcati in picioare ,tarati in mocirla de cei pe care i-am "ales "sa ne conduca destinele .
Frauda prin care au ajuns la Putere si-a pus amprenta si  asupra politicilor promovate,avand ca sigla minciuna ,servilismul si clientelismul.
In urma cu trei luni ,o metoda inedita de protest ,greva fiscala,imbogatea ideatic  registrul formelor de exprimare a nemultumirii,prin refuzul de a achita taxele si impozitele.
Ieri,degringolada din Ministerul de Finante,cauzata de neplata stimulentelor pentru ultimile doua luni,a culminat cu sechestrarea  ministrului de resort ,dl Ialomiteanu,acesta reusind sa paraseasca institutia numai sub escorta jandarmilor.Prin gestul de ieri al  angajatilor de la Finante,protest la care,in semn de solidaritate, au raliat si politistii si profesorii de la sindicatul  "Spiru Haret",tavalugul nemultumirilor pare de neoprit.
Atitudinea guvernantilor trebuie sanctionata drastic in toata tara,de toate categoriile afectate de aberatiile politice ale regimului Basescu.
Trebuie sa ne desteptam,frati romani !Romania mea nu este Romania lui Basescu ,ci a Neamului romanesc. Din respect pentru strabunii nostri,trebuie sa iesim din "amorteala " care ne domina si sa nu ne mai lasam umiliti !Atitudinea noastra trebuie sa fie ferma ,radicala ,asezata pe solidaritate cu toate categoriile socio-profesionale!Daca dorim sa salvam tara,trebuie sa mergem hotarati pana la capat,sub deviza: "Prin noi insine!"

2 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

O tara sufocata de faradelegi,in care liantul societatii este haosul,se afla pe marginea prapastiei.
Ai descris bine starea natiunii noastre. Parca traim un cosmar din care nu ne mai putem trezi. Doar Dumnezeu ne mai poate ajuta, dar mai are aoare cineva nevoie de ajutor divin?

Ionel Mesaros spunea...

@elena marin-alexe
Sunt convins ca avem mare nevoie de ajutor divin!
Va multumesc pentru vizita si comentariu!
Va doresc o zi frumoasa!

Trimiteți un comentariu

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete