Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

luni, 27 februarie 2012

O mare dezamăgire

 
Vestea acceptării de către domnul Meleşcanu a funcţiei de şef al SIE,fără să se consulte cu conducerea PNL, m-a şocat.Nu-mi vine să cred că acest politician de calibru,model pentru mulţi dintre tinerii liberali,s-a pretat la un asemenea gest reprobabil .

vineri, 24 februarie 2012

Dilema caprei

Bruneta, Blonda şi Roşcata ,în sala de aşteptare, la obstetrician. Bruneta le spune:
- Eu cred că o să am un băiat! A stat deasupra!
- Înseamnă ca eu o să fac o fată! – completeză Roşcata.
- Atunci eu o să fac iezi? – se sperie Blonda.

joi, 23 februarie 2012

România amână ratificarea ACTA

În luarea acestei hotărâri s-a ţinut cont de evoluţiile internaţionale.Sunt state care deja au suspendat acest acord, iar Comisia Europeană s-a adresat Curţii de Justiţie pentru o evaluare a acordului. Ţinând cont de toate aceste elemente, s-a stabilit ca ratificarea să fie amânată până când vom avea un răspuns al Curţii de Justiţie şi abia apoi se va lua o decizie în acest sens în privinţa acordului ACTA în ceea ce priveşte România.

Evoluţia unei relaţii...

Proaspăt căsătorit, un bărbat îşi salvează numărul soţiei în mobilul său: "viaţa mea".
După un an de mariaj l-a schimbat în "nevastă".
După cinci ani de mariaj: "acasă".
După zece ani: "Hitler".
După aniversarea căsătoriei de argint: "număr greşit"!

miercuri, 22 februarie 2012

Un zâmbet pe 16 mm...


Când Dumnezeu a creat căsătoria, i-a promis femeii, că va găsi un bărbat, ideal, în orice colţ al Pământului. După aceea, Dumnezeu, a făcut Pământul...rotund...

Un zâmbet pe 16 mm...


În prima zi de şcoala învăţătoarea dorind să îi aşeze în bănci ,după criteriiromâneşti, îi întreabă pe fiecare:
-Ion , tatăl tău ce este ?
-Tatăl meu e primar.
-Ooo, treci în prima bancă !

marți, 21 februarie 2012

Balul Dragobetelui


Vă aducem la cunoştinţă că vineri ,24 februarie 2012, de la ora 20.00,la The Score Pub din  Satu Mare ,TNL Satu Mare  organizează  cea de a V-a ediţie  a  Balului  Dragobetelui.
Cu această ocazie ,lansăm o  invitatie către toţi tinerii sătmareni , membri PNL sau simpatizanţi ai valorilor liberale ,să participe la  sărbătoarea românească a iubirii!
Vă aşteptăm  cu drag!

Harap Alb şi schimbarea la faţă a PDL-ului


Fiind conştient  de faptul că PDL-ul nu poate recupera până la alegerile locale procentele pierdute ,preşedintete Băsescu îşi pregăteşte un succesor "redutabil" pentru Cotroceni în persoana actualului premier,Mihai Răzvan Ungureanu,plasat  de sondaje,după numai 10 zile de mandat, la o cotă de încredere dublă faţă de preşedintele în funcţie. 

luni, 20 februarie 2012

Un zâmbet pe 16 mm...

Eşti beţiv atunci când:
1. Ai discuţii în contradictoriu cu obiectele din jur şi mai şi pierzi.
2. Trebuie să te ţii de asfalt ca să nu cazi de pe trotuar.

Un zâmbet pe 16 mm...

 
Un baci stătea rezemat în bâtă şi privea în zare. Un turist intră în vorbă:
- Ce faci bace, şezi şi cugeţi?
- Ba, numa' şed!

duminică, 19 februarie 2012

"Mesagerul LIBERAL"- la al doilea număr

Săptămâna aceasta,într-un timp al zădărniciei şi al lehamitei faţă de politica vremelnicilor guvernanţi,a apărut al doilea  număr din publicaţia de atitudine liberală "Mesagerul LIBERAL".
La  acest număr   am  contribuit  cu câteva articole:"Picătura ce a umplut  paharul","Mitingul USL de la Satu Mare cel mai însemnat protest de după '89","Reuniunea cadrelor didactice" şi rubrica de umor.

luni, 13 februarie 2012

După 19 ani...

Au trecut 19 ani de când  vorbesc despre mama mea numai din amintiri.Mi-e dor de ea!
În tot ce este mai frumos în existenţa aceasta o regăsesc pe maicuţa mea .Era o fiintă simpla ,cu frică de Dumnezeu,cu dragoste pentru oameni, o icoană de bunătate şi blândeţe.
 Pe 13 februarie 1993,la 22.30,măicuţa mea a părăsit această lume ,cu ochii înlăcrimaţi,după o viaţă  de adevărată luptă,crescând singură  3 copii după ce tatăl meu ,la numai 37 de ani ,plecase la Ceruri.
Timpul  a trecut ,însă nu mi-a putut  îngropa în uitare amintirile.
 Şi azi,după atâţia ani,mă simt ocrotit de ea.Ori de cate ori am de luat o decizie hotărâtoare,în noaptea ce precede acel moment vital,sunt "sfătuit"de forţe necunoscute.Îmi place să cred că sfetnicul bun al nopţii este mama mea.Gândul călăuzitor, venit de undeva din tenebrele timpului,dintr-o lume necunoscută ,mă îmbie să aleg calea cea dreaptă.
Atâtea zile câte voi avea, îmi va rămâne vie în minte amintirea ei.Măicuţa mea  a fost ,este şi va fi soarele copilăriei mele! Deşi e dincolo de timp,ea va rămâne pururea   îngerul meu păzitor!

sâmbătă, 11 februarie 2012

vineri, 10 februarie 2012

Micul Titulescu


Ieri,am avut parte de o mare dezamăgire.Ponta ,co-preşedintele USL,prin participarea la votul de investitură a guvernului Ungureanu a  comis o eroare intolerabilă . M-a uluit discursul "Micului Titulescu," ţinut ieri în Parlament, în care şi-a declarat, în numele “Opoziţiei unite”, disponibilitatea de a sprijini guvernul Ungureanu.

joi, 9 februarie 2012

Conferinţă de presă susţinută de preşedintele PNL, Crin Antonescu, la finalul şedintei BPC, 9.02.2012


“Bună ziua!
Am avut, cum ştiţi, o reuniune a Biroului Politic Central al Partidului Naţional Liberal pentru a discuta situaţia politică și evenimentele acestei zile pentru că, nu-i așa, România are un nou guvern.
Partidul Naţional Liberal a iniţiat, împreună cu partenerii săi, acum un an și vreo trei zile, constituirea Uniunii Social Liberale. Este un proiect pe care Partidul Național Liberal l-a inițiat și îl dezvoltă cu toată buna-credință și cu toată convingerea că el este un proiect necesar societăţii româneşti, un proiect necesar vieții politice românești şi un proiect câştigător.

Crin Antonescu - Conferinţă de presă, 08-02-2012

miercuri, 8 februarie 2012

Licitaţii


Dumnezeu s-a săturat că lumea tot trecea din Rai în Iad şi invers. A hotărît să facă un gard între Rai şi Iad. A chemat pe organizatorul de licitaţii, pe Sf. Petru, şi i-a cerut să-i găsească pe cei mai buni constructori.

marți, 7 februarie 2012

Cu cărţile pe faţă



Ziua de ieri,zi de neuitat pentru cei care îşi doreau să scape de Boc,ne-a furnizat o surpriză de proporţii prin desemnarea de către Traian Băsescu a şefului SIE ca premier.

A propus Traian Băsescu un fost COMUNIST şi AGENT SIONIST în funcţia de premier?

 
Traian Băsescu l-a numit luni seara pentru funcţia de premier, după demisia de dimineaţă a guvernului Emil Boc, pe  Mihai Răzvan Ungureanu, directorul Serviciului de Infornaţii Externe (SIE) din noiembrie 2007, când a fost numit în funcţie tot de actualul şef al statului. După discursul preşedintelui, noul premier desemnat a declarat în direct că “toată viaţa a fost un om de dreapta”, deşi evenimentele din 1989 l-au prins în fruntea organizaţiei studenţilor comunişti.

luni, 6 februarie 2012

Intervenţiile preşedintelui PNL, Crin Antonescu, în cadrul conferinţei de presă a USL după desemnarea noului premier


“Bună seara!
Astăzi am avut din partea lui Traian Băsescu răspunsul clar, din păcate aşteptat de către noi, la tot ceea ce s-a întâmplat în România în ultima vreme. Traian Băsescu continuă să trăiască în lumea sa, continuă să servească lumea sa, continuă să nu fie în niciun fel interesat de nemulţumirea, de aspiraţiile sau de opțiunile și drepturile de a-și decide soarta a milioane de români. Am avut o consultare care cred că n-a durat 20 de minute, a fost o pură formalitate.
Sigur că Traian Băsescu își făcuse cărțile, că aşa cum a fost pentru domnia sa o formalitate şi chipurile consultarea cu noi a fost o formalitate și consultarea cu partidele din majoritate, ceea ce trebuie spus, însă, e că domnul Băsescu, în intervenția de acum câteva minute, minte încă o dată, pe fond, toată populaţia României.

Transcrierea intervenţiilor preşedintelui PNL, Crin Antonescu, susţinute la finalul consultărilor de la Palatul Cotroceni


“Bună ziua!
O întâlnire scurtă, destul de clară. I-am comunicat domnului Băsescu poziția noastră, pe care dumneavoastră, și probabil și domnia sa, o cunoșteați.
Înainte de toate, i-am spus că, din punctul nostru de vedere, cea mai bună, mai sănătoasă rezolvare a crizei politice ar fi ca, după pasul înainte făcut de domnul Boc, și domnia sa, președintele, să demisioneze, dar că asta, sigur, e o decizie care îi revine și pe care o ia sau nu o ia.

Conferinţă de presă USL din 6.02.2012

Adio ,Boc!


 După  3 ani  în care  a defilat în viaţa politică ca o adevărată marionetă  a lui Traian Băsescu ,Emil Boc  a plecat ,în sfârşit, depunând mandatul Guvernului.
Boc  şi-a dat demisia , cu  un fel de uşurare,ca şi când ar fi scăpat de o mare povară…,omiţând să spună  adevărul,minţind până şi în ultimul ceas!

duminică, 5 februarie 2012

When I dream at night - Marc Anthony

Lionel Richie _ Diana Ross - Endless Love

Lifehouse - You and Me

Adio vot prin corespondenţă !


Visul lui Teodor Baconschi de a aduce 1 milion de voturi din diaspora pentru PDL este năruit de decizia CCR.

USL împlineşte un an de existenţă



 Pe data de 5 februarie 2011 a luat  naştere Uniunea Social Liberală USL, în urma uniunii dintre PSD şi ACD.
Apariţia pe scena politică a USL-ului a fost o mişcare interesantă a partidelor din opoziţie.În ciuda diferenţelor doctrinare ,partidele componente ale Uniunii ,PNL,PC şi PSD ,au găsit un numitor comun în salvarea României de la dezastru,oferind românilor o alternativă serioasă şi consistentă la actuala Putere.

Lucea farul


A fost odată, ca în basm,
N-ar mai fi niciodată!!!
Pe un tărâm în plin marasm
Un împărat (şi tată).

Noua lege a sănătăţii




Bula la bucătarie.O clipă de neatenţie la tocat zarzavaturi şi sângele începe să curgă. 
Ia repede o cârpă, înfăsoară degetul şi fuga la spital. 

sâmbătă, 4 februarie 2012

Soţia "fidelă"

 
Soţul, la aniversarea vârstei de 75 de ani, se adresează credincioasei lui soţii:
- Dragă, de multă vreme vreau să te întreb ceva: mereu m-a frapat faptul ca cel de-al şaptelea copil al nostru nu seamănă cu ceilalţi. Măcar acum, spre sfârşitul vieţii aş vrea să ştiu, a avut un alt tată?
Emoţionată, soţia mărturiseşte:
- Da, ai dreptate, a avut alt tată.
- Şi poţi să-mi spui cine a fost?
- Tu!

vineri, 3 februarie 2012

Valsul iubirii

Adrian Păunescu - Telefon peste moarte

Motivarea deciziei CCR cu privire la neconstituţionalitatea legii comasării alegerilor locale cu cele parlamentare

Potrivit judecătorilor CCR, asumarea răspunderii guvernamentale pe această lege este o procedură care nu încalcă legea fundamentală având în vedere perioada  scurtă de timp rămasă până la alegeri şi necesitatea de a adopta un cadru  legislativ în acest interval. “Constituţia nu prevede un număr limită de angajări pe care le poate promova  Guvernul într-o anumită perioadă de timp” se arată în motivaţia Curţii.Comasarea alegerilor încalcă dreptul de a candida al cetăţenilor, nu se justifică din punct de vedere al economiilor la buget şi nici prelungirea mandatelor aleşilor locali în lipsa unei situaţii de urganţă, de genul unei calamităţi naturale sau stări de război, a apreciat Curtea Constituţională.

Fetiţa şi tata

Fetiţa: "Tată,un băiat de la şcoală mi-a spus ceva ce nu înţeleg ...mi-a spus că am parbrizul frumos, un portbagaj şmecher, nişte şasiuri tari, amortizoare excelente ... Ce înseamnă asta?"
Tatăl: "Spune-i aşa ... că eşti încă în garanţie şi dacă îndrăzneşte să-ţi ridice capota şi să verifice uleiul, o să-i rup ţeava de eşapament!"

miercuri, 1 februarie 2012

Împrumut de la FMI


Domnule Preşedinte, s-a tot discutat despre luarea unui nou împrumut de la FMI, de ce avem nevoie de el ?
- Dacă ne trimit ţiganii înapoi ar trebui să facem şi noi ceva, nu poţi primi oamenii ăia fără nimic de furat pe masă…

Concurs de minciuni


Americanul:Nevastă-mea a născut într-un avion ; Acesta  s-a  defectat şi puştiul a  salvat-o  cu  paraşuta!
- Măi, măi, măi ,se minună românul!
Neamţul: Nevasta-mea a născut într-un submarin; Acesta s-a defectat şi puştiul a salvat-o de la înec!
-Măi, măi, măi ,se minuna românul!A mea e gravidă de un an! Din când în când copilul scoate capul şi întreabă: mai este Boc premier, mai este Boc premier?

Titirezul cel viteaz

 
În ultima vreme,premierul Boc a ajuns într- postură  extrem de delicată.El  este încolţit acum din toate părţile: dinspre populaţie, dinspre Cotroceni, dinspre propriul partid şi, evident, dinspre Opoziţie. Dintre toate, atacul partidului ,izbucnit la un simplu semn prezidenţial,este cel mai greu de suportat, pentru că vine de la colegii care făceau zid în jurul lui până acum, când era deţinătorul incontestabil al punguţei bugetare de doi bani.

Winter

Adrian Paunescu - Scrisoare de iarna

Zoia Alecu - Pastel de iarna

Tatiana Stepa-"Mor actorii"

Iubirea de lut -Tatiana Stepa

Tatiana Stepa, Valsul zilelor pustii

Tatiana Stepa - Singurătate

Mult prea mult - Emeric Imre

Titiana Stepa Luaţi-mi tot !

EU

EU

IONEL MESAROŞ

IONEL MESAROŞ

Ionel Mesaroș

Ionel Mesaroș

VĂ MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

VĂ   MULŢUMESC PENTRU VIZITĂ ŞI VĂ MAI AŞTEPT !

Primăvara

Primăvara

Vară

Vară

Toamnă

Toamnă

Iarnă

Iarnă

Radio Whisper

Radio Whisper | RadioWhisper.com

Etichete